Parhaat oho-kiharat syntyy tällä raudalla

Lainemaiset kiharat, ei oikeastaan kiharat vaan vähän sellaiset oho, heräsin tämän näköisenä -tyyppiset kiharat ovat olleen asiakkaitteni mieleen jo pitkään. Kuvauksissa näitä samoja on tehty erilaisilla tekniikoilla ja välineillä, mutta nyt löysin sen aivan oikean laineraudan, sellaisen jolla saa nopeasti taiottua ne ihanat laineet hetkessä.

A28CB537-0DE3-4CA2-BC6A-C0F66AD58F0A.jpeg

.

BaByliss Creative Oval Curler kiharrin on nykyään hiuspakkini yksi kulmakivistä. Kolme lämpötilaa, automaattinen virrankatkaisu ja tietenkin se tärkein, eli täydellisesti liukuva pinnoite ja oikea muoto! Tässä oiva toive joululahjalistalle, jos maltat odottaa sinne saakka. Tällä kihartimella nimittäin syntyy pikkujoulukampaus jos toinenkin, eli käyttöä varmasti löytyy jos mielit taipuisaa tukkaa.

Muistathan laittaa hiuksiin aina ennen lämpölaitteita, lämpösuojan sisältävän muotoilutuotteen. Näin kutrisi pysyvät kauniissa kuosissa lämpökäsittelyistä huolimatta. label m. Heat Protection Spray suojaa hiuksia jopa 225C kuumuudelta, tekemällä hiuksiin ääriohuen kalvon.

1777B896-FEC7-474E-B53D-9DDC9CCBC852.jpeg

Huippulaite ja mukava hintakin! Meikkipäät tykkää.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *