Pohdintaa silmämeikinpoistoaineista

Olenko ainut joka tuskailee jatkuvasti silmämeikinpoistoaineiden tehottomuuden kanssa?

make_up_smeared_eyes_by_gothicqueen369-d3750xn.jpg

Olen pohtinut tätä asiaa paljon ja kysellyt kolleegoilta ja muilta ammattilaisilta aiheesta, ja olemme tulleet samaan tulokseen. Ripsivärit ovat muuttuneet, mutta puhdistusaineet eivät. 

Useimmat maskarat mainostavat nykyään itseään SÄÄNKESTÄVIKSI. Tämä siis tarkoittaa sitä, etteivät ne ole ihan perus vesiliukoisia, mutta eivät silti vedenkestäviäkään. Silmäni ovat hyvin herkät, joten valitsen siksi aina mieluummin vesiliukoisen kuin vedenkestävän ripsarin, ja haluan poistoaineeksi öljyttömän tuotteen.

Olen testannut ja testannut lukuisia silmämeikinpoistoaineita, välillä löytänyt toimivan, mutta sitten vaihtanut ripsaria ja todennut olevani jälleen saman ongelman edessä.

Toiveissa olisi, että ripsivärien muuttuessa myös poistoaineet muuttuisivat hieman tehokkaammiksi, säilyttäen silti hellävaraisuutensa ja pitäisivät edelleen koostumukset sellaisina, että ohut ja herkkä silmänympärysiho pysyy kosteana ja hoidettuna.

Kerrothan siis ihmeessä, jos sinulla on joku suosikkituote, joka todella toimii! Otan kaikki vinkit vastaan kiitollisena ja jatkan testaamista.

Terkuin, Riia ”the panda” Meikkipää – Koivisto

 

Kuva Pinterest

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *