Prinsessasilmät naamiolla

Väsymys näkyy ensimmäisenä silmänympärysiholla. Silmäluomet tuntuvat painavilta, nestettä kertyy silmien alle ja juonteet syvenevät.

Kokeilin viime viikolla ensimmäistä kertaa korealaisen Kocostar-merkin Princess Eye Patch Gold-silmänalusnaamioita ja täytyy sanoa, että näistä hydrogeelinaamioista todella saa hetkessä avun nuupahtaneeseen ilmeeseen.

Pakkauksessa on 60 kappaletta biohajoavaa hydrogeelinaamiota, joita voi käyttää joko tarvittaessa ja raaskiessaan vaikka joka päivä. Viilentävät naamiot sisältävät kosteuttavaa ja virkistävää silmänympärysiholle tarkoitettua seerumia.

Seerumi sisältää mm. risiiniöljyä, joka tunnetusti hoitaa ja kasvattaa ripsiä. Piparminttu viilentää ja virkistää, rosmariinin lehtiuute on luonnollinen antioksidantti, ja laventeliöljy rauhoittaa ihoa. 

Naamioita käytetään kerrallaan n. 15-20 minuutin ajan ja vaikutus on välitön. Ilme on heti pirteämpi ja tuntuu, että lymfakierto on aktivoitunut. 

Prinsessanaamioita voi ostaa mm. Stockmannilta ja Beauty Pop Up -verkkokaupasta.

Kommentit

ssssssssssssssss (Ei varmistettu)

Suosittelen tutustumaan Bearel.fi verkkokauppaan. Ymmärtääkseni juuri nämä verkkokaupan pystyyn pistäneet espoolais-mimmit ovat tuoneet monet k-beauty merkit Stockmannille.

Dirlinda (Ei varmistettu)

Löytyy myös Elevenin verkkokaupasta! https://eleven.fi/kocostar-princess-eye-patch
Käytin purkillisen, tykkäsin! Pientä miinusta siitä, kun valuvat ennenkuin kuivahtavat paikoilleen. Näitä voi käyttää kummin päin vain: kapeampi osa silmänsisänurkkaan tai toisin päin.
Pakkauksessa mukana spaatteli, jolla laput voi onkia purkista, ovat liukkaita pikkupirulaisia! :)
Vaikutusajan loputtua lapuilla voi pyyhkiä vielä huulten ympärykset, kaikki tehoaineet käyttöön!

Kommentoi