Punapään kulmakarvat

Vaihtelen hiustenväriä usein. Omimmillani olen kuparinsävyisissä kutreissa, mutta kaipaan usein vaihtelua lookkiini ja sekoilen erilaisten värien välillä useita kertoja vuodessa.

Siirryin vastikään blondista punapääksi ja kohtasin jälleen saman ongelman kuin kerta toisensa jälkeen ennenkin, eli etsin jälleen oikean sävyistä kulmakarvaväriä. Testattu on taas monia ja olen nyt onnistunut löytämään melko toimivan combon, jota aion kokeilla myös kuvauksissa.

 

IMG_4603.JPG

 

Teen näin:

Piirrän pieniä siveltimenvetoja, pikkukulmakarvoja Jane Iredalen Bitty Brow Kit kulmakarvapaletin vaalenruskealla sävyllä. Käytän viistoa Ecotoolsin kulmasivellintä ( oho, sehän hieman hapsottaa! ), koska tällä pehmeällä siveltimellä saan jotenkin mukavan häivytetyn lopputuloksen samantien. 

Kun olen tyytyväinen kulmien muotoon ja olen täyttänyt puuttuvat kolot, jatkan värittämistä bareMineralsin Ready Bronzer aurinkopuuterin sävyllä The Skinny Dip. Käyn siis uudelleen kulmakarvat vielä läpi tällä lämpimän sävyisellä tuotteella.

Lopuksi harjaan kulmiini väritöntä kulmakarvageeliä. Tällä hetkellä käytössäni on The Body Shopin tuote, mutta vaihtelen geeliä sen mukaan mitä on saatavilla. Olen täysin addiktoitunut kulmakarvageeliin ja se on tuote joka löytyy meikkipussistani aina. Erikoista tavallaan, kun geeli on väritöntä, mutta koen että geelillä harjaamisella hennot kulmani näyttävät jotenkin tuhdimmilta.

 

Onko muilla punapäillä hyviä kulmaväri suosituksia? Kertokaa ja jakakaa vinkkinne! 

IMG_4661.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *