Pysyvän pohjustuksen salainen ase

Mattapinnan tekevä, ohut, pitkäkestoisuutta meikkipohjalle antava primer kuulostaa täydelliselle. Se myös on sellainen. Ihan super hyvä kesämeikkipohjan pelastaja on Smashbox Photo Foundation Finish Primer, jota ilman en enää itse pärjää meikinteossa. 

Unelman ohut tuote levittyy iholle täydellisesti tasoittaen samalla pieniä juonteita ja ihohuokosia. Meikkivoide levittyy hyvin eikä tarvitse pelätä että geelimäinen voide rullaisi, se nimittäin imeytyy niin hyvin ettei moista ongelmaa ole. Öljytön voide sopii myös käytettäväksi sellaisenaan, jos haluaa saada ihosta samettisen ja tasaisen, ilman sen kummempaa meikkiä. 

Tuote sopii hyvin kaikille ihotyypielle. Kuivalle iholle se on loistava, koska se estää meikkivoiteen lohkeilun päivän aikana. Rasvaisella iholla voide pitää kiillon kurissa koko päivän. Ehdottomasti kokeilun arvoinen voide! Ja mikä mieletöntä, tuubista löytyy myös matkakoko, joka kulkee kätevästi kesäreissuissa mukana.

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Vannon tämän tuotteen nimeen! Mikä kiiltäväkasvoisen meikin pelastus!

Riia Meikkipää

Eikö?? Aivan täydellinen tuote!!

Toimitus
Toimitus

Moi!

Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.