Räätälöidyt kosmetiikkaostokset kotiovelle

Postauksen tuotteet saatu töiden ja blogin kautta.

Sain toukokuussa ilon tutustua kosmetiikan nettikauppaan, jonka konseptiin ja valikoimaan ihastuin todella.

Skincity on ruotsalainen yritys, jonka ideana on tarjota asiakkaalle ammattikosmetologien palvelu ja tuotesuositukset verkon kautta. Ostokset toimitetaan veloituksetta (pk-seudulla jopa kotiovelle).

Ensin ilahduin Skincitystä saatavilla olevista merkeistä, kuten Laura Mercier, mutta perehdyttyäni yrityksen asiakaspalveluun, vakuutti se minut lopullisesti. Skincityn sivuilla on mahdollista tehdä veloituksetta ihotesti (sisältää muutaman kysymyksen ihosta ja tuotemieltymyksistä), jonka perusteella kosmetologi osaa suositella juuri oikeat ihonhoitotuotteet.

Kun asiakas astuu esim. tavaratalon kosmetiikkaosastolle, on hän välittömästi maahantuojien omaa merkkiään suosittelevien konsulenttien ”kynsissä”, ellei satu vaikkapa kosmetiikkaneuvojan palveltavaksi. Samoin riski heräteostoksiin kasvaa. Toki on ihana päästä hypistelemään livenä purnukoita ja sävyjä, mutta mikäli haluaa pohtia rauhassa ostopäätöstä omassa kodissa, on Skincity loistava ja luotettava valinta.

Sain kokeiltavaksi Skincityn oman MAKETHEMAKE -meikkisarjan tuotteita, joissa yhdistyvät ihoa hoitavat ainesosat ja ammattimainen lopputulos. Olen todella ihastunut esim. iholla jauhemaisesta voidemaiseksi muuttuvaan Squalance Melting Foundation -irtopohjaan sekä hehkua tuovaan Vitamin E & Hyaluronic Highlighter Duo -korostusvoiteeseen.

Myös sarjan siveltimet, siveltimien pesutuotteet ja muut meikkausta helpottavat keksinnöt ovat olleet todella laadukkaita. Kaikissa on joku kiva pieni juju, kuten vaikkapa meikkilaukun vetoketjulla aukeava, kunnon kokoisella peilillä varustettu alaosa, jossa voi säilyttää siveltimiä.

Myös ihotestin perusteella minulle suositellut uudet ihonhoitotuttavuudet Paula´s Choice -sarjalta ovat toimineet rosaceaihollani todella hienosti. En ollut uskoa tuotteiden edullista hintaa kun tarkastelin niitä netissä. Calm 1% BHA Exfoliant -kuoriva kasvovoide on suorastaan maagisen hyvä ja raikastaa ihon sekä supistaa huokoset. Tiedän yleensä nopeasti mitkä tuotteet sopivat ja nämä kävivät kaikki iholleni.

Sain tavata työn merkeissä myös Skincityn perustajan Annican, ja hän on aivan valloittava kaunotar. Kaunis, tyylikäs ja iloinen.

Ai niin, kun Skincityn paketti tulee ovelle, on se kuin lahja itselle. Ihanasti pakattu.

Nyt en sano enää mitään, menee niin hehkutuksen puolelle. Mielipiteet kuitenkin täysin aitoja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *