Riia sydän Sisley

Olen tainnut rakastua. Nimittäin Sisley -kosmetiikkasarjaan. 

En muista olenko koskaan kertonut että äitini oli ammatiltaan kemikaalikauppias. Vietin lapsuuteni kosmetiikan keskellä, myin huulipunaa ja kasvovoiteita vähän liian nuorena aikuisille naisille, koska olin vaan niin kiinnostunut aiheesta. Halusin mukaan koulutuksiin ja tein kaikki illat, viikonloput ja lomat töitä äidin liikkeessä.

Ensikosketus Sisley -sarjaan minulla oli jo silloin äitini kempparissa. Aina jos ihoni jotenkin "räjähti", oli epätasapainossa, tosi kuiva, näppyläinen tms. äiti antoi minulle pienen pullon sarjan klassikkovoidetta Emulsion Ecologiqueta. Viikon kuuri tätä ihmeainetta, ja ihoni oli jälleen tasapainossa. 

Kävin joku aika sitten myös Sisley -kasvohoidossa, Boulevard Beauty -hoitolassa ihanalla Minnalla ja menen todellakin uudestaan. I-H-A-N-A-A!!!

Mutta nyt kerron teille kesäihastukseni kohteesta.

Phyto-Touche Sun Glow Powder Bronzing Powder Trio  Se on täydellinen hehkuaurinkopuuteri, jossa on kolme sävyä paletissa. Tummin eli ruskea toimii aurinkopuuterina kasvoilla. Vaalein, keltapohjainen hehkuttaja sopii vaikka koko kasvoille taittamaan punoitusta ja poistamaan kiiltoa. Myös korostusväriksi se on toimiva. Ihana roosa poskipuna heleyttää kasvot täydellisesti. Olen vannonut tämän nimeen tätä nyt koko kesän ( ?? ), mutta ihanin se oli lomamatkallani Kreikassa. En nimittäin käyttänyt sen lisäksi juuri muuta kun ripsiväriä ja huulipunaa.

Koostumus tässä tuotteessa on upea. Se on puuterimainen, mutta tuntuu iholla voidemaiselta. Kuin silkkiä tai satiinia. Sen sisältämät öljyt tekevät tästä meikkituotteesta tosi hoitavan. Lopputulos on silti kauniin mattapintainen. Ihan erilainen kuin mikään muu aikaisemmin käyttämäni aurinkopuuteri. Maaginen, sanoisin.

Pakkauksessa mukana tuleva Kabuki -sivellin kulkee myös mukana meikkipussissani. Se on pieni ja pehmeä, juuri täydellinen.

 

Lisää Sisley -rakkaudestani myöhemmin. Tämä on vasta alkua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.