Ruusufinni ja simppelit hoitokikat

Tuotteet saatu

Olen kirjoittanut aiemminkin ruusufinnistäni ja kuinka olen saanut sen ihoa vahvistavilla hoidoilla (mm. Led-valohoito ja kuorinnat) kuriin.

Sen verran kuitenkin pelästyin nelikymppisenä riehaantunutta kasvojeni ihoa, että olen ottanut pysyvään käyttöön ammattilaisten opit rosacean hoidossa.

Tärkeimmät:

  • ihon rauhoittaminen
  • liian paksujen voiteiden välttäminen
  • ihonhoidon yksinkertaistaminen
  • ihon vahvistaminen kuorinnalla

On hyvä myös tiedostaa mistä iho ärtyy. Lämpötilanvaihtelut, mausteet, alkoholi, sauna, stressi ja pahimpana aurinko vaikuttavat kaikki lehahteluun.

Nyt kun ihoni on tosi hyvässä tasapainossa, välttelen kaikkia edellämainittuja. Toki joskus saunon ja nautin viinilasillisia, mutta en yleensä esim. kahtena iltana peräkkäin. Aurinkosuojaa käytän läpi vuoden ja ulkoillessa käytössä on aina suojakerroin 50.

Ennen kokeilin innoissani kaikkia mahdollisia uutuustuotteita iholleni, nyt harkiten. Hyväksi havaitut pysyvät käytössäni pitkään.

Kokeilin kesällä ensimmäistä kertaa islantilaiseksi ihmeeksikin kutsuttua Bioeffect -sarjaa ja totesin heti löytäneeni jotain ainutlaatuista ja iholleni täydellisesti sopivaa. Käytän sarjasta päivä- ja yöseerumeita koko kasvoille mukaanlukien silmänympärysihon. Lisäksi käytössä on Bioeffectin suihkutettava hoitovesi, misellivesi ja kuorinta.

Bioeffect EGF -seerumi on koko hoitolinjan ydin ja sisältää ainoastaan seitsemää ainesosaa. Seerumin teho perustuu solukasvutekijöiden kasvattamiseen. Kasvipohjainen (ohra)  EGF-proteiini on äärimmäisen puhdas ja tehokas raaka-aine ja saa ihon tuntumaan sileältä ja kimmoisalta sekä paksuntaa ja vahvistaa ihoa merkittävästi. Muita hyötyjä ovat ihon sävyn kirkastuminen ja juonteiden väheneminen.

Lue lisää EGF:stä täältä.

Ihmeelliseksi itselleni tämän seeruminen tekee sen riittoisuus. Pari tippaa todella riittää koko kasvoille ja yhdellä voi hoitaa koko kasvot.

Käytän päivisin EGF Day Serumia, joka myös riittää yksinään ja käy loistavasti myös meikin alle.

Kummastakaan ei tule ihon pintaan hengittämättömän oloista kalvoa, joka saa minulla kasvot helposti hikoilemaan ja tuntumaan nahkealta.

Näitä tuotteita parempia en ole kokeillut. Monet meikkaajakollegat ovat myös ihastuneet samaan sarjaan.

 

 

 

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *