Ruusunpunaa poskille

Mitä enemmän meikkaan ns. tavallisia suomalaisia naisia, sen vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että meidän meikkaajien on muistutettava poskipunan käytöstä jatkuvasti. Jostain syystä poskipuna on meikkituote, joka jätetään helposti kokonaan pois. Monet sanovat että iho punottaa muutenkin, tai että kun on couperosaa niin ei kannata enää purkista lisätä punaa. 

Olen kuitenkin näiden kommenttien kanssa eri mieltä.

Poskipuna raikastaa koko meikin. Se tekee kasvoista kolmiulotteiset ja korostaa kasvojen muotoja. Jos haluaa päästä helpolla päivämeikin suhteen, kannattaa panostaa hyvään pohjaan, poskipunaan, ripsiväriin ja punata huulet. Tämä nopea look on aina toimiva ja freesi.

IMG_5545.JPG

Sain testiin ruusunpunaisen Elizabeth Arden Cream Blush voidemaisen poskipunan sävyn 2 Pink. Se on tosi helppo levittää sormin ja tuote sulautuu ihoon kauniisti. Voidemaisen poskipunan etu on, ettei puuterimaisia kerroksia kasaannu iholle liian montaa. Näin siis pienet juonteet eivät korostu, vaan iho näyttää heleälle.

IMG_5550.JPG

Poskipunia kannattaa olla meikkipussissa pari eri sävyä. Päivämeikkiin vaaleampi ja iltaan kirkkaampi sävy. Tai pari kokonaan toisistaan poikkevaa väriä, kuten pinkki ja oranssi. Tyyli muuttuu yllättävän paljon vain vaihtamalla väriä toiseen. Kannattaa testata!

Tuote saatu testiin.

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *