Sama gaalamekko ja -naama

The Blog Awards -gaala lähestyy, ja Riia Meikkipää on kuumottanut minua gaalamekkoasialla jo tovin. En ole oikein jaksanut koko juttua hirvittävästi miettiä. Tai tilasin  Asokselta pari mekkoa, sellaista joita voi käyttää muutenkin kuin juhlissa, mutta ei niistä lopulta ollut kuitenkaan voittajaksi kummastakaan.

Sovittelin eilen vaatekaappia siivotessani muutamat vanhat kaapista löytyneet koltut ja törmäsin kuvassa (Elle-gaala v. 2012, avecinani ihana tanssija Sam Vaherlehto) ylläni olevaan Katri Niskasen supermukavaan villamekkoon. Ja taidan päätyä pukemaan sen. Ihanaa, kun jollekin harvakseltaan käytetylle lempparille tulee taas käyttöä. Samoilla linjoilla oli onneksi myös aina staili Hertta eilisessä postauksessaan.

Vanhan mekon lisäksi samaa taitaa olla kohdallani naama. Ts. en yleensä juhlameikissäkään kovasti revittele. Tykkään, että ripsiä on paljon ja tukka on auki. Huulet voivat olla joko kirkkaanpunaiset tai nudet. Yleensä tunnen juhlissakin oloni kaikkein kotoisimmaksi, kun meikki on samanhenkinen kuin arkimeikkini, mutta hiukan voimakkaampana. Tähän kannustan monesti myös asiakkaitani, ellei vaikka mekosta tai vaikka kengistä tule joku vahva inspiraatio. Toki jos rakastaa kokeilla hullumpia ideoita, niin antaa palaa. Esim. glitterluomet näyttävät kyllä edelleen tosi hauskoilta.

Millaisia ajatuksia juhlameikistä teillä on? Aivan eri kuin muulloin vai tuttua ja turvallista?

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Sää nyt oot juhlava vaikka säkki päällä :) oispa ihanaa jos olisi meikkitaidot hyppysiin hankittuna. Itsekin tykkään, että about sama tyyli kuin yleensä, mutta vähän voimakkaampana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.