Sandaalikausi saapuu, katse jalkoihin hep!

Tuotteet saatu blogin kautta.

 

Tittididii ja tadaa, nyt saa kaivaa kaapista esille sandaalit ja heittää pian hyvästit sukille hetkeksi! Ihanaa.

Paitsi jos katson omia varpaitani ja jalkojani, on ihan ensimmäisenä aika soittaa kosmetologilleni ja varata aika jalkahoitoon. Jalkani todellakin kaipaavat ammattilaisen apua. Ja muuten, kaikista maailman kosmetologisista hoidoista, rakastan eniten jalkahoitoa. Koska tulokset näkyvät ja tuntuvat heti, ja koska on ihanaa kun jalkapohjat tuntuvat vauvan iholle, edes hetken.

Vaikka aionkin lähiaikoina mennä ammattilaisen tekemään jalkahoitoon, aloitan jo nyt jalkojen kotihoidon ja aion jatkaa sitä myös kosmetologin käsittelyn jälkeen.

Sandaaleissa jalat voivat hyvin, mutta ovat koko ajan näkyvillä. On hyvä muistaa rasvata ihoa, kuoria kerran viikossa kuivat kantapäät ja pitää kynsilakat kauniina. Ihan vaan muistutuksena itselleni, heh.

Organic Shopin lotus & sugar Foot Scrub tuoksuu taivaalliselle ja tuntuu ihanalle. Se näyttää niin herkulliselle, että siltä tekisi melkein mieli maistaa. Kerran pari viikossa kuorinta tällä ihanuudella, ja jalkapohjat näyttävät kivoille avonaisissa kengissä.

Saman sarjan Rosemary & pine nut Foot Butter jalkavoide on ihanan tuhti, mutta se imeytyy hyvin. Olen yleisesti tosi huono rasvaamaan jalkojani, koska en pidä rasvaisesta tunteesta varpaissa. Tämä voide tekee tehtävänsä eli kosteuttaa ja hoitaa, mutta jättää silkkisen tunteen iholle, eikä rasva tunnu koko päivää. Jatkoon siis!

Kuumia kesäpäiviä odotellessa!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *