SmashBox -lanseeraus

14287706_10153996811163667_1001857772_n.jpg

Tätä meikkitaiteilijaa hykerryttää, olin eilen kerrassaan upeassa lanseeraustilaisuudessa. Meikkipää kertoikin jo, että SmashBox -sarja saapuu Suomeen. Saimme kutsun tulla tutustumaan tuotteisiin paremmin. Tilaisuudessa pääsin itse meikattavaksi. Sen verran hauskaa ja harvinaista moinen on, että tartuin tietenkin tilaisuuteen. SmashBoxin hurmaava kouluttaja Sebastian kyseli ensin miten meikkaan normaalisti, ja teki sitten aivan erilaisen lookin. Sen verran pistin hanttiin, etten ”suostunut” kuvaan ilman silmänrajauksia. Sebastian olisi halunnut tehdä ultramodernin vain ripsiväriä ja hitunen varjostusta -silmämeikin, mutta koen näyttäväni väsyneeltä ilman ”silmiä”.  Ihastuin kuulaaseen, mutta peittävään pohjaan ja vahvoihin kulmiin. Huulipunakin tuntui kotoisalta.

SmashBox tunnetaan erityisesti loistavista meikinpohjustustuotteistaan, ja meikkipohjaan keskityttiinkin toden teolla. Sebastian käytti kolmea erilaista pohjustusta: ensimmäiseksi Photo Finish Primer Water -pohjustusvettä (raikastaa, kosteuttaa), sitten Foundation Primer Light -pohjustusta t-alueelle (ehkäisee kiiltoa ja parantaa meikin pysyvyyttä) ja lopuksi Photo Finish Primer Oil -pohjustusöljyä (lisää heleyttä ja kuultavuutta), jota hän myös sekoitti meikkivoiteeseen.

Silmämeikin pohjustustuote Photo Finish 24 Hour Shadow Primer taas tekee luomiväristä kuin luomiväristä vedenkestävän, ja tuntui supermiellyttävältä  muutenkin. Veikkaan tästä uutta lempparia.

Odotan innolla tuotteiden saapumista Kick´s -myymälöihin ja aika paljon myös lanseeraustilaisuudessa otettuja ammattivalokuvaajan kuvia. Sain mukaani hienon tuoteboxin, jonka sisältöä alan testata heti. Boxin sisälsi mm. todella käyttiksen luomiväripaletin ja pari pohjustusta. Pohjustuskynät vaativat vielä totuttelua.

EDIT: Tuotteet ovat jo saapuneet Kick´seihin. Eli ripi-rapi sinne vain.

Onko teillä omaa SmashBox -suosikkia?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *