Suru ja meikkaaminen

Meikkipäässä on viime viikkoina ollut vain Riian postauksia. Minua kohtasi suuri suru kun menetin äitini ja siksi olen ollut täällä hiljaa. Olen kuitenkin tavannut heti ystäviä ja tehnyt hiukan töitäkin.

Olen miettinyt paljon surua ja suremista, sekä sitä miten hienoa on että tänä päivänä jokainen voi surra kuten tahtoo ja pukea esimerkiksi sen väriset vaatteet kuin itse haluaa. 

Itse olen muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta meikannut. Minua helpottaa, ettei peilistä katsova hahmo näytä yhtä kurjalta kuin olotila tuntuu. Koska itku voi kuitenkin tulla lähes koska vaan odottamatta, olen käyttänyt Dermablendin vedenkestävää meikkivoidetta. Ostin lentokentältä Sensain uuden tuuheuttavan 38 mascaran, joka poistetaan tuttuun tapaan lämpimällä vedellä. Kun voimat ovat kortilla, haluaa päästä helpolla.

Kävin viime viikon lopulla Pariisissa Dysonin uuden superlaitteen, Airwrap -hiustenmuotoilijan lanseerauksessa. Tähän palaan ensi viikolla kun olen päässyt kunnolla kokeilemaan itsekin laitetta. Ainakin ensivaikutelman perusteella siitä tulee todellinen must-have.

Kommentoi