Tammikuun penninvenytys ja uusi epilaattori

Päätin alkaa kiristää kukkaronnyörejä ja säästää ihan ensimmäisenä karvanpoistokuluissa. On ihan mahtavaa käydä ammattilaisella sokeroinnissa, mutta juuri nyt rahatilanteeni ei ole paras mahdollinen ja kun mietin mistä kaikesta voisin oikein säästää, päädyin tähän ratkaisuun.

Ihoni ei kestä sheivaamista, vaan alkaa kutista ja ärsyyntyy tosi helposti. Päätin hankkia uuden epilaattorin. Kaun aikaa sitten epiloin aina bikinirajat, kainalot ja sääret, kunnes kyllästyin ja päädyin ammattilaisen luokse. Heivasin silloin vanhan epilaattorini roskikseen enkä ole sitä juurikaan kaivannut.

Nyt sain testiin tämän uutukaisen, en voinut edes käsittää mikä mieletön kehitys näissä vehkeissä onkaan tapahtunut! Mikä tehopakkaus tämä pieni kapistus onkaan! Upea! 

Pelotti alkaa epiloimaan pitkästä aikaa, jännitin kuinka paljon se sattuu. Täytyy sanoa että pelkoni osoittautui vääräksi, sillä homma sujui helposti ja ihan mini nipistyksellä. 

Remington Smooth & Silky 4 in 1 epilaattorissa on ensinnäkin valoSe auttaa ajamista kummasti. 40 pinsettiä, vesipestävä ajopää, ihoa kosteuttavat aloe vera -nystyt, ajopää pienille alueille ja 2 nopeutta tekevät hommasta nopeaa ja iisiä. Olen vakuuttunut ja aion jatkaa epilointia. Laite tuli taloon jäädäkseen.

Aion varmasti vielä käydä myös kosmetologilla sokeroinneissa, mutta juuri nyt tämä ratkaisu tulee säästämään pitkän pennin. Oikein hyvä hankinta tammikuulle siis. Suosittelen muillekin!

 

Tuote saatu

Kommentit

Jenniiii (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä, en ikinä pystyisi epiloimaan bikinirajaa :D Kainalot joskus kykenin, mutta vähän kerrallaan. Ja sattuihan se, ihan hulluna! Vertakin tuli. Kun hetken ajaksi lopetin, en pystynyt enää palaamaan tähän.

Riia Meikkipää

Voin kyllä sanoa, että epilaattoreissa ON EROJA! Mulla ei ollut nyt mitään ongelmaa biksujen epiloinnissa, nipisti ihan pikkusen ja toisella kädellä tietenkin venytin ihoa samalla. Laite on tosi hellävärainen. Suosittelen siis lämpimästi testaamaan. Verta ei todellakaan tullut, vähän iho punotti epiloinnin jälkeen, mutta laitoin otsooniöljyä iholle operaation jälkeen ja iho rauhottui todella nopeasti.

Kommentoi