Täydellinen ripsiväri

Olen ( taas ) löytänyt sen oikean!

Sitä oikeaa ja parasta etsitään usein kissojen ja koirien kanssa. Ja juuri kun löytyy se täydellinen, tadaa – tuote lopetetaan tai koostumusta muutetaan. Monet ystäväni etsivät facebookissa usein uutta ripsiväri rakkautta kysymällä mitä muut käyttävät ja miksi juuri se tuote on paras.

Minulla on monta suosikkia, mutta myös useita ripsareita jotka eivät päädy koskaan käyttöön. Luovun muutaman käyttökerran jälkeen helposti ripsiväristä joka valuu, varisee, ei tuuhenna tarpeeksi tai jättää akuutit pandat silmien alle silmämeikkiä poistaessa.

Nyt olen tyytyväinen. Tämä ihanuus on ollut käytössäni jo pari kuukautta ja huomaan kauhukseni, että kohta se loppuu. Pitää siis hankkia uusi odottamaan ja korkata se käyttöön jo samaan aikaan nyt käytössä olevan kanssa. Teen siksi niin, koska silloin se on ikäänkuin ajettu sisään ja toimii kuin unelma, kun otan sen lopullisesti käyttööni.

Artdeco Volume Supreme Mascara lupaa tuuheuttaa ripset XXL -tyyliin. Näin todella on!

Volyymin lisäksi ripsari pidentää ja erottelee ripset. Rakastan sen voidemaista koostumusta, koska se tarttuu ripsiin muutamalla vedolla ja tekee tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Intensiivinen musta väri on loistava. Tuote lähtee pois vesiliukoisen silmämeikin poistoaineella, eikä jätä silmien alle mustaa. Tätä ominaisuutta arvostan todella paljon.

Harja on joustava ja se taipuu mukavasti kun sillä harjaa ripsiä. Ripsien tyvessä on mahtavaa kun harja mukailee silmän muotoa, sillä voi helposti tehdä siksak -liikkeen tyveen ja saada super volyymin sinne.

Ah! Tämä on niin hyvä! Suosittelen testaamaan!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *