Täydellisen meikkivoiteen metsästys vol mitä lie

Täydellisen meikkivoiteen etsintä tuntuu olevan minulle jatkuva missio, enkä ehkä koskaan löytä sitä ihaninta. Hetkeksi joku tuote on aina täydellinen, mutta sitten ihon kunto muuttuu, vuodenaika ja sen tuomat vaatimukset tuovat tullessaan uusia toiveita ja etsintä jatkuu taas. Tavallaan tämä on kivaa, koska näin tulee testattua jatkuvasti uutuuksia ja oltua ajan hermoilla tässäkin aiheessa.

Sain testattavaksi Max Factor Lasting Performance Foundation -meikkivoiteen muutama viikko sitten ja olen käyttänyt sitä nyt siitä asti. Ja juu, tämä on kiilannut jälleen sinne kärkikaartiin suosikeissani.

Tämä luonnollinen, mutta sopivasti peittävä meikkivoide toimii talvi-iholleni nyt erityisen hyvin. Sen pitkäkestoisuus on tullut nyt myös testattua, koska olen ollut viimeaikoina tosi kiireinen, enkä ole todellakaan korjaillut meikkiäni päivän mittaan. Pysyvyys on ollut hyvä.

IMG_5658.JPG

Parhaimman lopputuloksen olen saanut, kun olen levittänyt tuotteen käsin kasvoille. Tämän jälkeen olen pyöritellyt kaiken ylimääräisen meikin kasvoilta Silk Oil of Morocco Vegan Airbrush Foundation -meikkiharjalla. Tämä tekniikka on mahdollistanut sen, että olen puuteroinut kasvot todella kevyesti, lähinnä luomilta ja kevyesti kasvojen keskikohdasta.

Plussaa tuotteessa on myös se, ettei se tuoksu eikä myöskään tunnu iholla sen levittämisen jälkeen.

Tämä toimii! Suosittelen testaamaan.

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *