TonyMoly -suosikit

Kauneusblogeja seuraavilta ei varmastikaan ole jäänyt huomaamatta, että koreakosmetiikan kulttibrändi TonyMoly on saapunut Suomeen.

Itse olen aiemmin lähes sivuuttanut koko K-beauty-villityksen, sillä kiireisiä ruuhkavuosia elävänä olen kokenut ihonhoitotuotteiden kerrostamisen ajatuksena tosi työlääksi ja aikaavieväksi. Vaan kuinka väärässä taas olinkaan, TonyMoly onkin jotain muuta kuin "kuutta eri seerumia kerralla kasvoille"-tyyppinen sarja.

Ikuisena "girly girlinä" ihastuin tietenkin ensin joidenkin tuotteiden hassuihin ja söpöihin pakkauksiin, mutta kokeiltuani vaikutuin myös tuotteiden tehosta.

Etanavoide yllätti eniten. Olen aiemmin sivuuttanut kaikki kotilo- ja etanavoiteet ajatellen niiden olevan vähän humpuukia. (En tiedä mistä moinen, nämä on näitä hassuja mielikuvia.) Mutta onhan se kiehtovaa, miten etana pystyy säilyttämään kimmoisuutensa ja kosteustasapainon erittämänsä liman avulla kulkiessaan kuitenkin kuivalla maalla. Juu, kyllähän etanalima ainesosana voi tietenkin olla ajatuksena vähän erikoinen, mutta järkeenkäypä. 

TonyMolyn Ferment Snail Cream on sanalla sanoen mieletön! Koostumus on miellyttävä, voide imeytyy hyvin, ja tuoksu on sopivan mieto ja raikas. Iho tuntuu heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kosteutetummalta, levänneemmältä ja näyttää paremmalta. Sanoisin, että tässä on tuote, joka peittoaa monet kalliit markkinoilla olevat anti-aging- voiteet.

Tuotteen valmistusprosessissa ei ole vahingoitettu etanoita.

Tämä tomaatti lienee TonyMolyn tunnetuin tuote. Hauska purkki sisältää tomaattinaamion, jota myydään maailmassa yksi joka 15. sekunti. Erityisesti tämä naamio sopii epäpuhtaalle, mutta myös kuivalle iholle.  Iho tuntuu naamion käytön jälkeen puhdistuneelta ja ihohuokoset näyttävät pienemmiltä. Pidän kovasti, samoin kasvonaamioista innostunut 16-vuotias poikani.

Iso panda on käsivoide ja pienempi viilentävä silmänalusvoide puikossa. Molemmat kivoja.

Kultamuna kätkee sisäänsä siloittavan meikinpohjustusvoiteen. Ihana ja rasittava samaan aikaan. Pakkaus on tosi hieno, mutta erittäin tylsä pitää mukana. Tuote itsessään toimii tosi hyvin, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, mutta myös kaikille, jotka kaipaavat puolimattaa ja samettista lopputulosta.

Tämä sarja on todellakin hehkutuksensa ansainnut, suosittelen kokeilemaan!

Saatavana Stockmann- ja Sokos-tavarataloista, Yliopiston Apteekeista, Ego-myymälöistä ja maahantuojan omasta verkkokaupasta.

Postauksen tuotteet saatu.

Kommentit

Minninii (Ei varmistettu)

Kommentoi