Tuoksu kuin tuuli

Olen hyvin tuoksu-uskollinen ihminen. Käytän samoja tuoksuja vuosikausia, enkä kovin usein innostu hankkimaan uutta parfyymia. Pelkään päänsärkyä tai sitä, etten yhtäkkiä tuoksukaan itseltäni.

Sain testattavaksi Florascent tuoksusarjan hajuveden Thé VertSain valita tuoksun itselleni 13 tuoksun valikoimasta ja päädyin tuohon mausteisen raikkaaseen, vihreään tuoksuun. Jasmiini, sitrukset, vihreä tee sekä santelipuu muodostavat pehmeän kokonaisuuden. Olen lumoutunut tähän uuteen, kepeään ja ihanan keväiseen tuoksuun.

IMG_4995-1.JPG

 

Äitiyden myötä oma tuoksujen käyttöni on vähentynyt ja nenäni on nykyään hyvin tarkka. Siksi se, että Florascent sarjan parfyymit ja aroma-sprayt ovat 100% luonnollisia, saivat minut innostumaan.Tuotteisiin ei käytetä mitään synteettisiä raaka-aineita, ainoastaan vettä, alkoholia ja parfyymia. 

Verrattuna muihin käyttämiini eau de toiletteihin, Thé Vert -tuoksun pysyvyys ei ole ihan yhtä hyvä. En silti ole pitänyt sitä lainkaan huonona asiana, päinvastoin koen että on ihanaa kun tuoksun vain vähän ja jotenkin hyvin hienostuneesti. Lisään tuoksua uudestaan iltamenoihin jos koen siihen vielä tarvetta.

 

http://www.sugarhelsinki.com/2015/01/09/florascent-eau-de-toilette-aqua-aromatica-the-vert/

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *