Tuoksua kutreille

Tuoksuvat ja raikkaat hiukset ovat mielestäni verrattavissa samanlaiseen ihanuuteen  kuin puhdas pyykki ja vastapestyjen lakanoiden tuoksu. 

Goldwell Kerasilk on tuonut markkinoille hiustuoksut. Jos et halua kerrostaa hiuksiin erilaisia tuoksuja, kuten shampoon, hoitoaineen, muotoilutuotteiden ja hiuskiinteen hajuja, vaan tykkäät käyttää tuoksuttomia hiustuotteita, on mahdollista valita yksi parfyymi jolla viimeistelet kutrisi.

Sarjasta löytyy neljä erilaista tuoksua; ruskeassa Control -pullossa hieman itämainen vivahde, hopeassa Reconstruct -pullossa jasmiinin ja magnolian tuoma henkäyksen kevyt tuoksu, sinisessä Repowerissa freesian ja liljan sponttisen raikas tuoksu, ja roosassa Color -sarjassa tuoksuna on naisellinen ruusu. Jokaiselle jotain.

IMG_5461.JPG

Mielestäni tämä on aika hauska lahjaidea hänelle, joka ei halua tuoksua liikaa, vaan hienostuneesti.

Itse olen äitiyden myötä jättänyt enemmän ja enemmän tuoksuja pois kaikesta; vaatteiden pesuaineista, kosmetiikasta ja hajuvesien käyttökin on vähentynyt entisestään. Ajattelin antaa mahdollisuuden tälle hiuksiin suihkutettavalle parfyymille, sillä Ihastuin hopeassa pullossa olevaan tuoksuun sen verran paljon.

Hiustuoksun tarkoitus on

– palauttaa hiuksiin vastapestyjen hiusten tuoksun

– peittää ja estää epämiellyttäviä hajuja

– estää sähköisyyttä ja tuoda kiiltoa kutreihin

Mitäs sanotte, eikös olekin aika kiva idea suihkauttaa tuoksua tukkaan ja saada sillä samalla kiiltoa niihin?

Tuotteet saatu.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *