Tuoksun viemää, Kenzo World on ihana

Olen samojen tuoksujen nainen. Tykkään käyttää hajuvettä, mutta pitäydyn samoissa parfyymeissä pitkään ja hartaasti. 

Sain testattavaksi uuden Kenzo World -tuoksun ja huumaannuin ihan heti upeasta pakkauksesta. Oli ihan pakko antaa tuoksullekin mahdollisuus, koska halusin niin kovasti pitää näin täydellisessä pakkauksessa olevasta tuotteesta. Ensivaikutelma oli positiivinen! Ajattelin kuitenkin, että hyvin suurella todennäköisyydellä annan tuoksun lopulta pois, koska minulla on ne omat tutut ja turvalliset suosikkini.

IMG_6631.JPG

Mutta miten kävikään!! Tittidii, tästä taisi tulla yksi harvoista ja valituista parfyymeistani, sillä se alkoi hetki hetkeltä tuntua enemmän ja enemmän omalta. Tuoksu on kuitenkin niin henkilökohtainen juttu minulle, että koen että minun todella täytyy viihtyä siinä, ja tuntea, että se on osa minua.

IMG_6644.JPG

Vadelma, pioni, jasmiini ja ambroxan tekevät tuoksusta mielenkiintoisen, hieman metsäisen kukkakimpun. Moderni on mielestäni oiva sana kuvaamaan tätä ihanuutta. Muuta en voi oikeastaan sanoa, kun että jos innostut, mene ihmeessä nuuhkimaan pulloa kosmetiikkaosastoille. Ehkä tästä tulee sinunkin suosikkisi. I-H-A-N-A! Uusi rakkaus on siis syntynyt.

Maailman hienoin video on katsottavissa täältä:

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *