Tuotevinkki otsiskasvattajille

Postasin eilen Instagramiini kuvan mekosta. Sain kommentteja mekon lisäksi otsatukastani, tai siitä että olen otsatukasta luopunut. Juuh, niinhän siinä taas kävi, että kasvatusprojekti alkoi lähes heti. Nyt ollaan siinä ärsyttävässä vaiheessa kun otsis ulottuu nenään. Enää sitä ei tarvitse kiinnittää pinnillä ylös, mutta jotain tukea ylipitkät otsahiukset tarvitsevat pysyäkseen poissa silmiltä.

Löysin Joico -sarjasta mahtavan Body Shake tuuheuttavan suihkeen, joka antaa ryhtiä ja sen verran rakennetta, että hiukset saa vedettyä ilmavasti taakse. Mies kommentoi eilen, että nyt ollaan tultu "pöyheä tukka" -ikään, viitaten etelä-helsinkiläisrouviin.

 

Joico Body Shake

Täyteläistä tuuheutta hennoille hiuksille antava volyymisuihke muuttaa ohuet ja kuohkeutta kaipaavat hiukset välittömästi upean runsaiksi ja selvästi paksumman näköisiksi. Unelmatuote suomalaiselle tyypilliselle ohuehkolle hiustyypille. Hienojakoinen viimeistelysuihke ei koveta hiuksia, vaan jättää ne pehmeiksi ja luonnollisen tuuheiksi. Hienojakoinen aerosoli levittyy tasaisesti, eikä jätä hiuksiin harmaata kalvoa tai jäämiä. Häivyttää tyven ylimääräistä rasvaisuutta, antaa uutta ryhtiä ja ilmavuutta.

Tuote saatu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.