Tyylikästä ihonhoitoa – Verso

Sain mahdollisuuden kokeilla VERSOihonhoitotuotteita ja täytyy myöntää, että jo pelkästään pakkausten ulkoasun näkeminen sai minut innostumaan. Nämä graafisen tyylikkäät purkit vetoavat varmasti, jos haluaa säilyttää kylppärin kaapissaan modernin ja linjakkaan ulkoasun. Oma kylppärini tosin rönsyilee kosmetiikkaa, vauvanhoitokamaa, vaatteita ja vaippoja yms. yms., mutta haaveissa siintää se siisti ja staili kylpyhuone. No, sitten joskus…

IMG_4829.JPG

Tämä Ruotsissa kehitetty ja valmistettu ihonhoitosarja sisältää patentoitua Retinol 8 –yhdistettä, jonka anti-age vaikutus on sarjan mukaan 8 kertaa tehokkaampi kuin muissa yleisimmin käytetyissä retinoliyhdisteissä. 

Kuulostaa varsin lupaavalta, sanoo nelikymppinen kahden pienen lapsen mutsi, joka todellakin tarvitsee nyt tehoja enemmän kuin koskaan aiemmin 😉

IMG_4849.JPG

IMG_4845.JPG

IMG_4848.JPG

Testaan parhaillaan kolmea tuotetta; 2 VERSO Day Cream -päivävoidetta, 3 VERSO Night Cream -yövoidetta sekä 4 VERSO Facial Serum -seerumia. Ensivaikutelma on positiivinen.

Jo pelkästään emulsiomainen seerumi sai ihoni tuntumaan sen heti levittämisen jälkeen kostealta ja mukavan napakalta. Päivävoiteessa plussaa on, ettei se ole liian kevyt, vaan tosi ravitsevan tuntuinen. Voide imeytyy silti ihoon erinomaisesti. Yövoide saattelee ihon ihanasti unille rauhoittaen ja pehmentäen.

Versosta löytyy kaikenkaikkiaan 7 tuotetta ihonhoitorutiineihin sopivaksi.

Vaahtoava puhdistus 1 VERSO Foaming Cleanser kiinnostaa minua kovasti. Huomaan nykyään olevani niin väsynyt iltaisin, että meikinpuhdistus pitää sujua helposti ja nopeasti. Tämä voisi olla kokeilun arvoinen tuote. Testiin siis.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *