Uudet kutrit

Hiukset. Välillä omaan kuontaloonsa on todella tyytyväinen, toisinaan taas kutrit eivät asetu millään. Minulla on taipumuksena, että kun huomaan hiusteni aiheuttavan minulle päänvaivaa, haluan uusia tukkamallin, värin tai leikkauksen, tai vaikka molemmat.

Pari viikkoa sitten sain kristallinkirkkaan ajatuksen illan pimeinä tunteina. Kampaajalle on päästävä asap ja nyt saa ”pitkä” tukka lähteä. Väriksi kaavailin heti siinä hetkessä punaista, lookkiin napakkaa otsatukkaa ja ehkä polkkapituutta.

Sain luottokampaajalleni Aunelle peruuusajan ja istahdin kampaajani penkkiin lausahtaen; ” Saat vapaat kädet, tee ihan mitä vaan, kunhan tulee jotain uutta ”. Aune oli selkeästi jo miettinyt minulle uutta mallia ja alkoi heti hommiin. Tukka lyheni valtavasti, etenkin sivuista ja takaa. Kun haluan muutosta, olen siihen valmis, mutta pieni ahdistus pyyhkäisi kevyesti ohitseni, kun ensin tukkastani näytti tulevan lyhyempi kuin miehelläni..

01058C96-ABA4-4A0F-9521-ACA678900B9C.jpeg

 

Hiukseni siis lyhenivät polkkamittaan, pysyivät vaaleina ja otsatukka jäi pitkäksi. Mutta koko sivu -ja takaosa on niin lyhyttä, että jos nostan pääliosan tukan ylös vaikka ponnarille, saa karvoista hädin tuskin kiinni. 

Tämä hiusmalli toimii niin hyvin!! Rakastan uutta tukkaa, sain ryhtiä koko olemukseeni ja vanhatnvaatteeni näyttävät ihan kuin uusille. Erityisesti meikki näyttää paremmalta ja koko look on muodikkaampi kuin aikoihin.

Tämä hyvä!

8BD44113-C159-4C1F-BAE9-DCC0B7F8612D.jpeg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *