Uusi meikkivoide ihastus

Tuote saatu.

Kuten olen monesti maininnut, olen meikkivoiteiden suhteen melko ronkeli. Suhtaudun innostuneena uutuuksiin, mutta usein testaukset jäävät muutamaan kertaan ja tuotteet hyllyjen perukoille. Haluan että meikkivoide on kuin toinen iho, joka jättää iholle täydellisen tunteen, sopivan peittävyyden ja heleyden lisäksi.

Oriflamen valikoimista löytyy jo muutamia kestosuosikkeja ja innostuin heti, kun sain sähköpostia, jossa kysyttiin haluaisinko testata heidän uutuus tuotettaan.

The ONE Everlasting Sync SK 30  sai minut pitkästä aikaa ihastumaan! Otin tuotteen heti omaan käyttööni, ja sinne se sitten jäi, omaan meikkipussiini.

Tuote lupaa olla ”älykäs” eli se mukautuu jatkuvasti ympäristöönsä ja pitää ihon kosteustasapainon kuosissa. Huikeaa. Meikkivoide jättää puolimatan pinnan iholle, se ei tarvitse juurikaan puuteria päälle. Käytän sitä myös silmänympärysiholle, koska tuotteen peittävyys riittää häivyttämään perus tummuuden silmien ympäriltä. Jos takana on huonosti nukuttu yö, levitän lisäksi kevyesti myös peitevoidetta. Ihanin yllätys oli meikkivoiteen kesto. Sen lisäksi että se tekee ihosta kuulaan ja heleän, se kestää hikoilua ja pientä vesisadetta, pysyy siis iholla tosi hyvin koko päivän. En muutenkaan ole mikään meikin korjailija, eli sen mitä aamulla laitan on siinä koko päivän sellaisenaan, huulipunaa lisään ja that´s it. Siksi arvostan suuresti sitä, ettei meikkivoide lähde päivän mittaan liukumaan iholta pois.

Lämmin suositus tälle meikkivoiteelle, jonka hintakaan ei päätä huimaa. Nettikaupan normaali hinta näyttäisi olevan 19,90, nyt tarjouksessa € 12,90 €!  Tämä on ehdottamasti jokaisen euron väärti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *