Uusi putsarirakkaus

Ihon puhdistusaineet eivät normaalisti herätä minussa kovinkaan suuria tunteita. Kolmen lapsen äitinä haluan puhdistaa kasvot meikistä, talista ja liasta nopeasti ja tehokkaasti. Kokeilen aina välillä kaksoispuhdistusta, mutta huomaan aina kuitenkin etsiväni tuotetta, joka riittäisi yksinään, jättäisi kasvot puhtaiksi ilman kiristävää tunnetta, eikä kirveltäisi silmiä.

En tiedä johtuuko lämpimästä kesästä vai mistä, mutta ihoni on voinut todella hyvin eikä ole tuntunut kuivalta, kuten joskus aiemmin. Siksi halusin kokeilla pitkästä aikaa geelipuhdistusta.

Sain vastikään markkinoille tulleen kotimaisen Laponie of Scandinavia -sarjan Gel Cleanser -geelipuhdistuksen testiin. Rakkaus ei syttynyt ihan ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä putsari on sangen juoksevaa tavaraa ja onnistuin hulauttamaan sitä jättilorauksen hukkaan. Laponien geelipuhdistus ei juurikaan vaahtoa, on kuitenkin hirmu riittoisaa ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi, tosiaankin ilman sitä kirraavaa tunnetta.

Ja tärkeä juttu, tämä putsari ei tuoksu! 

Käytän tämän kanssa puhdistusliinaa, sillä haluan poistaa vedenkestävän silmämeikin samalla, enkä pidä silmämeikinpoistoaineista.

Pakkaus on kauneista kaunein.

Laponien sivuilla on selitetty raaka-aineet (mm. xylitol!) ja niiden hyödyt superkivalla tavalla.

Tuote saatu

Kommentoi