Vaihteeksi jotain miehille – Remingtonin uusi parranajokone

Tuotteet saatu.

Ilahdutin miestäni äitienpäivänä antamalla hänelle lahjaksi uuden parranajokoneen! Joskus näinkin päin, mikä ettei. Hän tarvitsi uuden parranajokoneen, minä en juuri nyt tarvinnut mitään. Samaan pakettiin sujautin myös The Body Shop Guarana & Coffee Energising Moisturiser For Men kosteusvoiteen, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa.

Remington Style Series F5 sopii parranajoon, trimmaukseen ja muotoiluun. Sillä saa tehtyä täydellisen kolmen päivän sängen mikä kuulostaa ainakin minun mielestäni tosi seksikkäälle vaihtoehdolle.

Partatrimmeri tulee omalla miehelläni varmaankin eniten käyttöön, joten on mahtavaa että tässä laitteessa on 6 erillistä kampaosaa erilaisten pituuksien muotoiluun.

Ennenkaikkea, laite on mielestäni erittäin tyylikkään näköinen ja bonusta siitä, että sen mukana tulee pieni pussi kaikille lisäosille.

Miehelläni oli edellinen laite myös samaa merkkiä ja laite on edelleen ihan hyvässä vedossa. Silti tämä päivitetty versio otettiin ilomielin vastaan, juurikin tämän partatrimmerin mahtavuuden takia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *