Wanted: violetti eyeliner

Tahdon kirkkaan violetin eyelinerin!! Olen saanut lähes pakkomielteen löytää parikin eri lilan/violetin sävyistä eyelineria ja rajauskynää, joissa olisi tarpeeksi pigmenttiä vaikka koko silmämeikin tekoon.

Yksi ikuisuussuosikeistani on Laura Mercier -sarjan Creme Eyeliner, mutta en ole varma saako kyseistä tuotetta enää, sillä ainakaan nettisivuilta sitä ei löydy. Tosin olen huomannut, että eri maissa sarjan valikoima vaihtelee, joten elän toivossa löytää tämä täydellinen liner, upeassa kirkkaan violetin sävyssä. Kuvassa olen sellaisen nimittäin bongannut.

Vinkkaa jos keksit mistä löydän etsimäni!

Aion nimittäin meikata silmäni tämän kevään ja kesän ainakin keltaisella luomivärillä ja erilaisilla liilan vivahteilla. Koska kissasilmät ovat tavaramerkkini ja suosikkini, jahtaan sitä täydellistä tuotetta ja uskon että sen vielä löydänkin.

Mahtavaa maanantaita kaikille!

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen ähräillyt ihan vaan valkoisella (pencil)eyelinerilla ja siihen päälle vanupuikolla haluaman väristä (luomi)väriä päälle tuputellen - tulin joskus siihen tulokseen että käytän noita extreme-värejä sen verran harvoin, ettei koko väripalettia kannata silmänrajauskynien muodossa hankkia. En tosin tiedä, miten hyvin leveämpi rajaus pysyy.

Riia Meikkipää

Kuulostaa järkevälle ja siis hyvä idea! Mä haluaisin silti sellaisen leveään rajaukseen sopivan voimakkaan violetin linerin, joka saisi pysyä myös super hyvin. Kattellaan, jos löytyy niin kerron!

RiiaKH (Ei varmistettu)

Ainakin YSL:llä on ollut hehkuva melko vaalean violetti ja todella hyvin pysyvä eyeliner. Saattaa tosin olla, että ostin sen alekorista eli voi olla jo poistunut valikoimista.
Myös Marc Jacobsilla on parikin eri violetin sävyä ja pysyy pomminvarmasti.

Tubuna (Ei varmistettu)

Mitäs tykkäät tästä! https://eleven.fi/ciate-liquid-chrome-metallic-eyeliner#57918 Sävy: CELESTIAL

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.