Zuii Organic voidemainen poskipuna testissä

Ilahduin valtavasti kun sain pari viikkoa sitten paketin, joka sisälsi Zuii Organic Lip & Cheek Créme -poski -ja huulipunat. Olen  halunnut tutustua tähän paljon kehuttuun luonnonkosmetiikkasarjaan, mutta jostain syystä se on jäänyt.

Nämä pienet söpöt purkit ovat kauniit kuin timantit, mutta vaikka ulkonäkö onkin tärkeä, sisältö on se joka ratkaisee. 

IMG_6586.JPG

IMG_6591.JPG

Rakastan voidemaisia poskipunia ja koen niissä olevan melko paljon eroja. Jos voidemaisen poskipunan laatu on liian kuiva, se jää minulta käyttämättä. Tykkään kosteuttavista, paljon pigmenttiä sisältävistä laaduista, joista voi laittaa iholle useamman kerroksen, halutusta lopputuloksesta riippuen. Voidemaisen poskipunan pitää levittyä helposti ja sulautua meikkipohjaan hyvin. Se ei saa myöskään rullata meikkivoiteen kanssa. 

Tämä luonnonkosmetiikka kaunokki täytti vaatimukseni täysin. Se on varsin kuluttajaystävällinen, sillä siinä on loistava määrä pigmenttiä ja se levittyy iholle kuin unelma. Tuote sopii poskien lisäksi myös huulille. Saatavilla on kuusi hyvää sävyä, joista sain testattavakseni nämä kaksi kuvissa olevaa. Pinkki Cari -sävy päätyi omaan meikkipussiini ja Helene-sävy meikkipakkiini asiakkailleni.

Meikkipäät todellakin suosittelevat testaamaan. Jes, taas yksi suosikki lisää poskipunarintamalla!

Tuotteet saatu.

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *