10 asiaa, jotka minua vituttelevat

Ei Beigeä-bloginTanja kirjoitti nauruhermojani kutkuttelevan postauksen: Asiat jotka vituttelevat. Hän myös haastoi muut mukaan kertomaan mikä heitä vituttelee. Tähän oli pakko tarttua. Koska onhan se nyt kivaa valittaa. Tässä siis 10 asiaa jotka juuri nyt vituttelevat.

 • Idiootit julkisessa liikenteessä. Etenkin ne jotka tunkevat sisään kulloiseenkin kulkuneuvoon ennen kuin pois jäävät matkustajat ovat päässeet ulos.
 • Tien väärällä puolella kulkijat, jotka kävelevät suoraan minua päin. Täällä on oikeanpuoleinen liikenne ja minä kävelen oikeassa reunassa. Miksi minun pitäisi väistää?! Nyt minulla on vaunut, joilla voin jyrätä kohti.
 • Koiriaan kaupunkinalueella vapaana ulkoiluttavat ihmiset. Sitä varten on koirapuistot ja maaseutu. En halua jalkakäytävillä tehdä tuttavuutta vapaana juoksevien vieraiden koirien kanssa/pelätä henkeni puolesta.
 • Se että en saa suosikkielintarvikkeitani yhdestä kaupasta vaan halutessani ostaa useampia niistä joudun käymään kolmessa eri kaupassa. Mitä tietenkään en tee (ainakaan usein), joten joudun aina jonkin tuotteen kohdalla tekemään kompromissin ja ostamaan ei niin hyvän korvaavan tuotteen.
 • Imetysruokavalio ja imetysvaivat. Olin luullut, että raskausvaivat päättyvät, kun raskauskin päättyy, mutta ei – niistä vain tulee imetysvaivoja (esim. löysistä nivelistä aiheutuvat ranne-/peukalokivut). Minulle on myös valjennut, että synnytyksestä huolimatta en saa syödä esim. korvasieniä tai haukea.
 • Se että Game of thronesia tulee vain yksi jakso viikossa HBO:lle. Meillä ei ole malttia.
 • Se että lämpimien säiden tultua ja kaivettuani kesävaatteet esille ymmärsin, etten voi käyttää niistä juuri mitään, koska ne eivät sovellu imetykseen.
 • Se että olen kesän vapaalla bébén kanssa, mutta miehellä ei ole yhtään lomaa – ainakaan ennen elokuun puolta väliä. Eikä yksikään ystävistäni ole äitiysvapaalla. Täytyy alkaa ihan tosissaan etsimään mammakavereita ja kuumotella vanhoja ystäviä, että lähtevät meidän kanssa retkeilemään lomalla ollessaan.
 • Kesän tulo tarkoittaa myös sitä, että kaikki maailman öttiäiset alkavat tunkemaan ovista ja ikkunoista sisään. Eritoten kaikki lentävät öttiäiset vituttelevat. Hämähäkit ym. on yöks, mutta niistä selviää Keltaisten sivujen avulla.
 • Muutaman ystävän kanssa päädymme aina toisinaan iltaa istuessa avautumaan siitä, mikä miestemme toiminnassa ottaa päähän. Tekee hyvää parin viinin kanssa purkaa patoumat, niin ehkä nalkutamme kotona vähemmän. Siis viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä: miehen toiminta noin yleisesti. Kuka ei sohvalle istuessaan katso, onko siinä mahdollisesti jotain vaan istuu vaan tavaroiden päälle? Yritän käyttää samaa lautasta ja kahvimukia useampana aamuna pienentääkseni kertyvää tiskivuorta. Mies kuitenkin ottaa aina käyttöön lautaseni ja sotkee sen niin, että joudun ottamaan uuden harvase aamu. Miksei se voi muistaa sammuttaa kahvinkeitintä aamulla lähteissään? Miksei se osaa laittaa oikeaa lieden levyä päälle/sammuttaa sitä? Miksi kaikki kaapin ovet pitää jättää auki: erityisesti ärsyttää jääkaapin ja pakastimen ovet. Näin muutaman esimerkin mainitakseni.

Tällaiset asiat vituttelivat tänään. Kiitos Tanja! Jopa bébé tuntui olevan sitä mieltä, että tätä ei voi passata, koska on nukkunut kiltisti koko kirjoittamisen ajan.

Kommentit (1)
 1. Beibi ymmärsi että tämä on TÄRKEÄÄ! 

  Viime kesänä olin samassa imetystilanteessa ku sie nyt. Ja se oli äärimmäisen upeaa kun sai ne kauheat maidonpolttamat imetysliivit heittää roskikseen! Kun eihän niitä raaskinut ostaa kun ne kahdet jotka tulivat yhdessä H&M:ltä tilatessa. Hyi. Silti välillä imettämistä ikävä ku olihan se niin liikkistä. 

  Kaapin ovien jättäminen auki. Ai helvetti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *