Kaksi viivaa

Ehdin jo eilen illalla kirjoittaa luonnoksen tekstistä, joka piti julkaista tänään. Tuo teksti saa jäädä luonnokseksi, sillä tuli parempaa kerrottavaa.

Lauantaina on suunnitelmissa juhlintaa ja ajattelin, että täytyy ennen sitä varmuudeksi tehdä raskaustesti, kun ei niitä kuukautisia vieläkään ole kuulunut. Rintoja aristaa edelleen ja minua vaivaa väsymys (joka tosin johtuu todennäköisesti loman jälkeisestä järkyttävästä työmäärästä).

Aamulla herätessäni en muistanut koko asiaa ja kävin vessassa. Nappasin testin töihin mukaan ja tein sen ennen kuin aloitin hommat. Ajattelin, että teen testin, totean sen turhaksi ja tästä harmistuneena juon lauantaina viiniä vähän reippaammin.

Tällä kertaa testiin alkoi kuitenkin piirtyä toinenkin viiva! Mitä ihmettä? Ei näin ole ikinä käynyt! Eihän se voi olla oikeassa! Voiko tikulle pissiä väärin? Apua! Otin tikusta todisteeksi itselleni lukuisia kuvia ja soitin miehelle hieman hämilläni. En ollut oikein osannut varautua siihen, että tulos voisi olla positiivinen. Täytyy tehdä huomenna aamulla uusi testi. Ehkä kuitenkin tein jotain väärin.

Mutta näyttää siis siltä, että saatan oikeasti olla raskaana! Jos näin on, raskaus on todella alussa, koska viime kuukautisista on päivälleen kuukausi. Mitä vaan voi siis tapahtua! Tähän asti olen ollut lähes varma, etten voi saada lapsia. Nyt alan epäillä, että kuulun siihen viidennekseen, joka saa keskenmenon. Eihän tämä nyt VOI mennä kerralla putkeen. Mutta voi kunpa voisi! Olo on paniikista huolimatta varovaisen toiveikas.

Kommentit (4)
  1. Tervetuloa lukemaan! 🙂 Näin jälkikäteen ajatellen merkit olivat todella selvät, etenkin rintojen aristus, joka ei ole oikeastaan koskaan minua vaivannut kuukautisten aikaan tai muuten. Mutta eipä sitä tuolloin vielä tiennyt, kun ensimmäistä kertaa koki kaiken ja toisaalta ei ehkä uskaltanut vielä uskoa, että se voisi olla näin.

  2. Antisankari
    6.12.2015, 12:25

    Hihii, just noilla kuukautiskipumaisilla kivuilla mullakin alkoi. 🙂 Ja juili varmaan koko ensimmäisen kuukauden. Rintojen kipu ja turvotus kyllä varmaan oli varmin merkki raskaaksi tulosta. Hauska lukea tätä blogia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *