Rv. 36+1

WP_20160203_09_21_28_Pro[1].jpg

Eilen tuli täyteen 36 raskausviikkoa ja ymmärsin myös olevani yhdeksännellä kuulla raskaana. Aika hurjaa että bébé voi todella tulla milloin vain seuraavan kuuden viikon aikana. Eilen oli myös miehen syntymäpäivä, jota hänellä ei ole ollut tapana sen kummemmin juhlistaa. Tein kuitenkin herkkuaamiaisen: munakokkelileipiä ja croissantteja mansikka-samppanjamarmeladin kanssa sekä hyvää kahvia ja mehua. Lahjaksi annoin soft shell-takin, jolle on ollut tarve sekä kivan neulepuseron. Illalla kokkasin vielä kanahampurilaiset ja lemon curd-kuppikakkuja. Miehen lapset tulivat myös muutamaksi tunniksi koulun jälkeen. Tarkoitus oli vielä saunoa ja katsoa leffaa, mutta lasten lähdettyä ja meidän syötyämme olin jo valmis sänkyyn.

Tänään minulla on luvassa paljon ohjelmaa, mutta aamupäivän otin rauhassa ja ihastelin vauvan vaatteita. Suurin osa meillä valmiiksi olevista vaatteista on siis käytettynä ostettuja tai äitiyspakkauksesta, muutamia alehankintoja on mukana. Otin muutamia kuvia minua miellyttävistä tyyleistä. Toki jos kaiken hankkisi uutena, voisi olla hieman eri näköisiä vaatteita, mutta en vaan näe sitä järkevänä, kun pienimmät vaatteet todennäköisesti hädin tuskin ehtivät päälle.

Ihan ensimmäisessä kuvassa on bébén talvivarusteet tälle talvelle ja keväälle. Äitiyspakkauksen haalari on aivan valtava, joten etsin käytettynä pienemmän. Lisäksi tuleva mummi hankki pienelle lampaantaljan lämmikkeeksi ja on neulonut yhtä ja toista. Äitiyspakkauksen villahaalari on sievä ja näppärä. Toivottavasti se mahtuu vielä ensi syksynä.

WP_20160203_09_37_02_Pro[1].jpg

Harmaan neutraalit sävyt miellyttävät silmää ja niitä on toisaalta myös helppo yhdistellä lähes väriin kuin väriin. Tähtikuviot ja raidat ovat mielestäni kuvioita, jotka sopivat tytöille ja pojille, enkä usko niihin kyllästyvät kovin helposti.

WP_20160203_09_48_21_Pro[1].jpg

Vaalea vihreä kuuluu suosikkeihini pirteytensä vuoksi. Etenkin harso on mielestäni aivan ihana villieläimineen.

WP_20160203_09_56_26_Pro[1].jpg

Ruskean sävyt ovat aina miellyttäviä silmälle. Pienet elefantit ovat minusta hellyyttäviä ja polkupyörät hauskoja. Tämän tyyppisistä kuvioista pidän, toisin kuin sarjakuvamaisista hahmoista ja kuvioista.

WP_20160203_10_02_09_Pro[1].jpg

Tumma sininen on ehdoton suosikkin.

WP_20160203_10_07_50_Pro[1].jpg

Tämä sinisen sävy sinänsä ei ole lempparini, mutta on kuitenkin kivan pirteä esim. valkoiseen yhdistettynä. Raitapöksyt ovat ihanan värikkäät. Tykkään reippaista väreistä lapsilla.

perhe raskaus-ja-synnytys lasten-tyyli
Kommentit (4)
  1. Ihania, varsinkin nuo harmaat <3 🙂

    1. 🙂 Ne ovat omiakin suosikkeja. Name itillä oli aivan ihania vauvanvaatteita juuri valkoisen ja harmaan sävyissä, kun yksi päivä siellä piipahdin. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni, vaikka tiukkaa teki. Pikkuhiljaa olen siirtynyt katselemaan jo hieman suurempia kokoja. Sillä tavalla pystyy perustelemaan hankintoja itselleen helposti – seuraavia kokoja varastoon, kun edullisesti löytyy sieviä 🙂

  2. Ihania vaatteita suloiselle vauvalle. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *