Lepotuolin uusi verhoilu

 

Ostin muutama viikko sitten kierrätyskeskuksesta mekanismituolin hintaan 60€. Tuoli oli ihan hyvässä kunnossa, eikä varsinaisesti olisi tarvinnut uutta verhoilua. Tarkasteltua tuolia hieman kotona, huomasin, että tuoli on kotimainen ASKO:n tuote ja että tuolin saa osiin todella helposti. Osiin saamisen mahdollisuus houkutti uudelleen verhoiluun ja kun Ikeasta löytyi edullisesti (25€) mieluinen kangas, oli verhoiluun pakko ryhtyä. Pakko ryhtyä, vaikka sisätilan mittari näyttää  +29 astetta ja hiki valuu norona..

1-WP_20140727_006.jpg

Ja niiiin mukava maata/istua!! Mun lempipaikka tästä lähtien!

 

1-nojatuoli3.jpg

Kaavat sain asettamalla tuolin kappaleita kankaan päälle. Saumurilla palaset yhteen ja osien pohjista kangas niittipyssyllä kiinni. Aika helpoksi voisin tätä tämän kertaista projektia kutsua. Aikaa hommaan kului n. 4h. Pieni takapakki tuli kerran, kun selkänojan ”huppu” ei mahtunutkaan päälle ja vastoin suunnitelmaani jouduin ompelemaan taakse vetoketjun.

1-nojatuoli1.jpg

1-nojatuoli2.jpg

Meinasi ”ennen”-kuva unohtua, mutta muistin kuin muistinkin ottaa sen vielä ennen tuolin purkamista osiin. Ja kuten alla olevassa kuvassa näkyy, tuoli oli siis erittäin siistissä kunnossa ja alcantra verhoilu tahraton.

1-nojatuoli4.jpg

P.s. Jalat voisi vielä maalata valkoisiksi..

 

koti sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *