Villakangastakkia mä metsästän

beige.jpg

Etsin jo viime syksyksi itselleni vaaleanruskeaa villakangastakkia, turhaan. Kaikkialla näkyi vain harmaata ja mustaa. Kummatkin värejä joista toki pidän todella paljon ja joihin pukeudun lähes aina, mutta sen vuoksi halusinkin välillä vaihtelua (olen ehkä yksi harvoista henkilöistä jotka voivat sanoa ”repäisevänsä” pukeutumalla beigeen..). 

Luulin että tällaisia takkeja on tässä värissä kaikkialla, että riittäisi että haen pois. Mutta ei. Jos jostain joku beigenvärinen villakangaspomppa löytyikin, ei se täyttänyt mallivaatimuksiani. Viime syksyn Hullareiden kuvastosta luulin jo hetken löytäneeni etsimäni: Filippa K:n hullaritakki näytti hyvältä kuvissa, mutta paikan päällä se oli niin ohut huitula, että jäi kauppaan.

Nyt uuden syksyn tullen sama takkiunelma nostaa taas päätään. Etsintä jatkuu.  

ps. Uusin Trendi toimi rohkaisevana tekijänä etsintääni silmällä pitäen, sillä se esittelee muutaman beigen villakangastakin. Toivoa siis on! 

Valokuva tytöistä täältä

 

/ I’m seeking a beige wool coat for the fall + early winter. Last year I didn’t find The One, but maybe this could be my year. 

 

Kommentit (4)
 1. Maria/Dejiss
  4.9.2015, 18:48

  Itse ihastuin myös siihen trendissä olleeseen beigeen takkiin, eiks se ollu COS:in? Oon koittanu myös metsästää täydellistä, tarpeeks skarpeilla kauluksilla olevaa beigeä villakangastakkia, mutta kaikki on ohuita lirpakkeita…..
  Ehkä molemmilla lykästäis tänä syksynä? 🙂

  fingers crossed !

  xx

  1. Hmm, ei tainnut olla COSin takkia siinä, mutta ihan ok-näköisiä ehdokkaita kyllä. 

   Toivotaan että meitä lykästää! nimim. lirpakkeistakieltäytyjät 😉 Pus!

  1. Aika hyvä, mutta pituus ei natsaa 🙂  Kiitti kuitenkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *