Esittely

No niin. Nyt se sitten tapahtui täälläkin. Päätin perustaa blogin!

Meillä on siis neljän hengen perhe. Minä 26v ja mies 27v, sekä 1v10kk Tony-poika ja kohta 6kk Ellie tyttö sekä 9v Peetu koira ja 9v Aksu kissa. Ollaan menossa naimisiin Heinäkuussa2018 ja vihdoin saadaan koko perhe sama sukunimi. Miehen kanssa ollaan seurusteltu jo 12 vuotta ja kihloissa on oltu 10. Joskus kihloihin mentäessä sovittiin, että ollaan 10 vuotta kihloissa jonka jälkeen sitten mennään naimisiin ja tosiaan nyt tänä vuonna se sitten napsahtaa täyteen. 

Tämän blogin kirjoittamisen aloitan lähinnä, koska jokainen äiti-ihminen, vauva ajan läpi käynyt sekä pikkulapsiperheen arkea pyörittävä tietää sen olevan joskus yksinäistä. Itseni kohdalla näkisin tämän kirjoittelun hyväksi tavaksi päästä purkamaan ajatuksia ja käymään vähän itselle tärkeitä asioita läpi. Onhan mulla tietysti siis mieskin, mutta aika pienesti hän ymmärtää kuitenkaan millaisia meidän päivät täällä on, kun luonnollisesti hän on päivät töissä. Kavereitakin tietysti on, mutta heilläkin on lapsia ja omat arjet pyöritettävänä joten kuulumisten vaihtelu tapahtuu pääsääntöisesti whatsappin välityksellä. 

Lasten kanssa tulee päivisin touhuttua mahdollisimman paljon, koska sen huomaa heti yöunista jos on päivä vaan oltu sisällä. Ellie nyt ei kokonaisia öitä vielä nuku, mutta Tony luojan kiitos nukkuu. 

​Tällasta siis tulossa ja nyt taas lataamaan pyykkikonetta ja herättämääm herra unikeko päikkäreiltä! 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *