Pyörä, pyörempi, pyörin

Kävin tänään noutamassa uutuuttaan kiiltelevän pyöräni Pelago Bicyclesin myymälästä Kalevankadulta ja ajoin sen kotiin Oulunkylään. Kymmenen kilometrin matka meni leveä hymy kasvoilla reilussa puolessa tunnissa, enkä usko koskaan aiemmin nauttineeni pyörällä ajamisesta noin paljon. Upouusi kaunottareni Miehen silmin: 

outipelago-8972.jpg

Ja nyt joku miettii että minnes se jälkeläinen on piilotettu kun synnyttäjä hurvittelee pyöränsä kanssa – Mies otti Tytön kantoliinaan työpaikallani, jonne poikkesimme cupcake-tuliaisten kanssa. Heti Miehen lähdettyä tuli sellainen kunnon whatta fuck-fiilis, että huh-huh, tässä sitä ollaan ensimmäistä kertaa ilman vauvaa! Imetin Tytön juuri ennen kuin kaksikko poistui ovesta ja kävelin sitten verkkaisesti pyöräkauppaan, näytin ostokuitin ja poistuin liikkeestä pyörää taluttaen, vastarakastuneen näköisenä. Ja oih, miten ihanasti pyörä rullasi pitkin hiekkaista, loskaista, jäistä ja vesilätäköiden peittämää tietä! 

outipelago-8931.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Onpa todella kaunis pyörä!

  2. Eeva, kiitos! Valokuvaaja aviomiehenä – priceless. Yst.terv. Eeva Kolu-fani since en_edes_tiedä_miten_monen_vuoden_takaa 

    Pilvi, tiedätkö, tää pyörä on varmaan parasta  mitä mulle on koskaan tapahtunut. Siis Miehen, Tytön ja parin muun asian ohella. Sillä on niiiiiiiiin hyvä ajaa ja se on niiiiiiiiiiiiin sievä! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *