Spagettipagetti

Spagettia ja jauhelihaa, mikäs sen parempaa. 

Spagettipagetti

 

400 g jauhelihaa

1 sipuli 

1 pkt (500 g) paseerattua tomaattia

1 valkosipulinkynsi

oreganoa

täysjyväspagettia

 

(suolaa ja pippuria)

(1 prk smetanaa)

(1 dl juustoraaste)

(parmesan)

 

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatti ja hieman vettä ja hauduta neste kasaan. Lisää loppuvaiheessa oregano.

Keitä spagetti. Vauvalle kannattaa pilkkoa spagetit ihan ronskisti repimällä ne pieniksi ennen kuin laittaa ne kiehuvaan veteen. Tai voit toki koittaa pilkkoa liukkaat spagetit jälkikäteenkin, en vaan suosittele. 

Ota kastikkeesta kauhallisen tai kaksi erikseen vauvalle. Vedä kastike hieman hienommaksi siinä bamixin purkissa. 

Aikuiset saavat loput kastikkeesta, lisää mausteet ja smetana, hauduta. Lisää juustoraaste ja anna sulaa. Keitä omat spagetit ja tarjoiluvaiheessa raasta päälle parmesania. 

img_2089.jpg

 

 

koti ruoka-ja-juoma