Blogi jää tauolle

Lilyn uudistuksen jälkeen en ole saanut oikein enää kiinni kirjoittamisesta. Se ei siis johdu sinällään itse uudistuksesta, mutta minulla oli pitkään vaikeuksia päästä käsiksi tiliini ja kirjoittamiseen tuli siksi taukoa. En ole jotenkaan ”toipunut” tuosta tauosta, ja kirjoittamisen rytmi jotenkin katosi minulta.

Toinen syy on varmasti Instagramin, olen ottanut sen omakseni ja sinne tulee paljon enemmän nykyään laitettua sisältöä, kuin blogiin. Oikeastaan julkaisen Instagramissa jotain lähes päivittäin. Koska se on niin paljon nopeampaa ja vaivattomampaa, se sopii myös tähän elämäntilanteeseen, jossa vapaa-aikaa on vähän. Napukka on siirtymässä vakaasti yksiin päiväuniin, mikä myös rajaa omaa aikaani. Koska kaikki asiat tulee kuitattua Instagramiin, ei intoa kirjoittaa syvällisemmin blogin puolelle ole kauheasti jäänyt.Tämä harmitti ja vaivasi minua pitkään, mutta sitten tajusin, että minun on vain aika pitää taukoa. Ei ole mitään järkeä ahdistua moisesta, tämä kun ei minulle edes ole millään lailla työtä tai tulonlähde.

Siispä Merenneidon, Miehen ja Napukan arkea voi edelleen seurata Instagramissa tilillä @pienimerenneito2018 (miksi tuo vuosiluku nimeen tuli, on minulle arvoitus!), mutta blogi hiljenee määrittelemättömäksi ajaksi.

Kiitos sinulle, joka luit. <3

perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *