Luukku 16: Toiveita alkavalle vuodelle – Mitä tarot-ennustus kertoo?

Vuosi vaihtuu pian. Joka vuoden päätteeksi mulla tulee asetettua toiveita ja odotuksia seuraavalle alkavalle vuodelle, eikä tässä tapahdu poikkeusta tälläkään kertaa. Kun tavallaan uusi aikakausi uuden vuoden myötä alkaa, tuntuu silloin kivalta ajatella että ehkä se toisi myös uusia, niitä toivottuja kuvioitakin mukanaan. Jotenkin musta tuntuu, että ne tietyt asiat ovat pysyneet toiveiden listalla ikuisuuden, toteutumattomina ja itseään toistellen ja välillä on olo että kaikki kirjoittamani ja ääneen lausumani toivomukset kaikuvat vain jonnekin tyhjyyteen – mitään ei tapahdu. Ehkä tässäkin vaaditaan nyt sitä kuuluisaa kärsivällisyyttä ja täytyy vain jaksaa esittää ne samat toiveet useamman kerran. Jospa se sitkeys sitten palkitaan.

 

Uudenvuoden viettoon liittyy usein erilaisten taikojen teko ja ennustaminen, joilla koitetaan selvittää mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Itse muistan tällaisia tehneeni lapsuudessa ja teini-iässä, mut sittemmin ne ovat jääneet unholaan. En muista ovatko ne koskaan pitäneet paikkaansa, ehkä joskus niinkin on käynyt. Nyt tämänvuotisissa kaveriporukkamme pikkujouluissa ystäväni ennusti mulle ensi vuoden tarot-korteista. Olen kyllä aina ollut sen verran luottavainen moniin ennustustapoihin ja niiden sanomaan, etten osannut nytkään pitää tätä ollenkaan höpöhöpö-juttuna, kaikki eivät tällaisiin tietenkään usko. Korttien ennustus lupaili kohdallani ensi vuodelle menestystä työrintamalla ja reilusti kasvavaa varallisuutta. Tällaisen ennustuksen ovat varmasti saaneet monet muutkin, mutta katsotaan miten käy. Toisena isompana muutoksena kortit kertoivat, että jotain elämässäni tulee päättymään lopullisesti ja sen myötä alkaa jotain aivan uutta. Pelästyin tuota vähän, sillä kaikki lopullinen aina vähän säikäyttää jos ei tiedä mistä on kyse. Mitä loppuu, miksi ja miten.

 

Voisihan asiaa järkeillä niin, että jokin ikävä tilanne tulee päätökseen ja alkaa parempi aikakausi. Ja mikäs muukaan ensimmäisenä iski ajatuksiini kuin lapsettomuus. Jos tämä paska vihdoin häipyisi pois ja elämässäni kääntyisi aivan uudenlainen sivu äitinä. Sehän olisi todella sitä uutta, iso elämänmuutos josta en vielä tiedä yhtään mitään. Nähtäväksi jää mitä tämä lopulta meinaa. Toivon vain, ettei mitään pahaa, ei menetyksiä tai sairastumisia, ei mitään vaikeaa ja raskasta lopun alkua.

 

Mitä sitten ensi vuodelta toivon?

 

Tottakai suurin toive olisi se, että onnistuisin tulemaan raskaaksi ja minusta tulisi äiti. Sitä toivon joka käänteessä missä vain jotain toivoa saa.

 

Toivoisin myös että saisin opiskelupaikan yliopistosta. Ettei enää tarvitsisi jatkaa ensi syksynä opintoja avoimen puolella, vaan saisin tutkinto-opiskelijan oikeudet. Valtavan suuri ja tärkeä toive sekin.

 

Toivon että saisin pitää kissavanhukset luonani myös tulevan vuoden, ettei heidän etenevä sairautensa veisi heitä vielä täältä pois, että he saisivat jatkaa hyvää ja pirteää kissan elämää.

 

Toivon terveyttä itselleni ja läheisilleni.

 

Toivon että saan tehdä mielenkiintoisia ja kivoja työjuttuja.

 

Toivon että pieni perheeni kasvaisi vihdoin seefferin pennulla.

 

Ja sitten on kaikenlaista pienempää johon aion tarttua vuoden alusta alkaen.

 

Toiveet eivät ole tärkeysjärjestyksessä, pidän jokaista niistä erittäin tärkeänä ja merkityksellisenä ja todella toivon, että tuleva vuoteni täyttyy noilla asioilla ja saan niistä nauttia.

 

Mitä sä toivot ensi vuodelta?

perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *