Merituulessa- blogi muutti Lilyyn

Moikka!

 

Nyt kun bloggaaminen jatkuu mulle aivan uudessa blogissa ja aiempaa erilaisessa ympäristössä, voisi pieni esittely tähän alkuun ensimmäiseksi postaukseksi olla paikallaan 😊

 

Olen Minna, -91 syntynyt helsinkiläinen neljän karvalapsen äiti. Aiempi blogini, Merituulessa, löytyy Bloggerista jossa olen säännöllisen epäsäännöllisesti kertonut lapsettomuusmatkastani noin nelisen vuotta. Nyt halusin kokeilla jotain uutta ja päätin siirtyä tänne Lilyn blogiyhteisön puolelle. Uudet tuulet välillä virkistää, ja uuden aikakauden aloittaminen bloggaamisessa tuntuu kivalta ajatukselta.

 

Blogini on lifestyleblogi, jonka pääpaino on tahattomassa lapsettomuudessa. Olen ollut sinkkuna hedelmöityshoidoissa nyt kolmen vuoden ajan, ja kerron avoimesti matkastani kohti mahdollista äitiyttä kaikkine sen herättämine tunteineen ja ajatuksineen.

 

Lisäksi mulla on ollut syntymästäni saakka silmäsairaus nimeltään Leberin synnynnäinen amauroosi, eli olen näkövammainen. Siispä kerron välillä täällä myös näkövammaisuuteen ja opaskoiriin liittyvistä asioista, niin yleisesti kuin myös omista kokemuksistanikin. Jutuissa vilahtavat usein mukana myös karvalaumani; kaksi kissaa ja saman verran koiria, joista toinen on opaskoirani.

 

Toivon että niin vanhat kuin myös uudetkin lukijat löytävät uuden blogini pariin. Päivitän välillä edelleen juttuja myös Bloggeriin, mutta jossain vaiheessa olisi tarkoitus siirtyä kokonaan tänne Lilyyn. Muokkailen pikkuhiljaa sekä blogin ulkoasua että profiilia, hiljalleen hyvä tulee 😊 Toivottavasti viihdytte mun juttujen äärellä ja jäätte seuraamaan!

 

Ps. Linkin Youtube-kanavalleni löydät alta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *