Ooo Las Palmas

Uusi vuosi on tullut ja on aika lopettaa lomailu. Kaikki pyhät on käytetty hyväksi, jokainen tekosyy keksitty ja olen keksinyt tuhat tapaa maata sängyn pohjalla. On aika nousta ylös ja aloittaa urheilukausi. Laskettelukausi korkataan heti, kun X tulee töistä ja ratsastamaan pääsen jälleen ensi viikolla. Koulu alkaa taas ja kesätyöhakemuksia pitää rustata. Oikeasti nautin salaa, kun kalenteri täyttyy. Vielä kuitenkin nopea vilkaisu lomaan Canarialla;

 

Tuhoduo lomailee osa 4

Lento lähti Turusta ja kesti noin kuusi tuntia. Tämä sopii kokeneille maailmanmatkaajille hyvin. Las Palmasista köröttelimme taksilla suoraan hotellille Playa del Inglesiin. 

canaria001.JPG

Otimme Catamaraani-reissun. Pääsimme snorklaamaan, paraseilaamaan ja ajamaan vesikootteria, Vesi oli lämmintä, mutta järkyttävän suolaista. Olimme järkeviä ja katsoimme juutubesta parasailing accidents, vasta riipttuamme itse kyydissä. Sen verran voin sanoa, että en mene uudestaan.

canaria002.jpg

Flamingon serkku. Yksisarvinen pääsi myös onnellisesti kotiin.

canaria003.jpg

Holiday Worldin maailmanpyörä. En voi suositella paikkaa.

canaria004.jpg

Vuokrasimme auton ja ajoimme Las Palmasiin, sekä vuoristoon. Kuvat ei anna oiketta.

canaria005.jpg

canaria006.jpg

canaria007.jpg

 

Kaiken kaikkiaan Gran Canaria oli oikein mukava paikka. Joko sinua vastaan tulee suomalaisia tai saksalaisia. Tekemistä riittää ja suosittelen vuokraamaan auton, mutta vuoristoteillä pitää toivoa, että jarrut toimivat. Näimme myös Matti Nykäsen, mutta en voi susositella yhtäkään suomibaaria. Ne ovat kaikki aivan järkyttäviä. Meillä oli hotelli tosi hyvässä paikassa, joten  tuli käveltyä paljon. Tämä tekee tutkitusti hyvää, koska muuten ei tule liikuttua minnekkään. 

Mene näihin:

  • Palmitos Park
  • Uimaan mereen
  • Yumbo Centrum ja Kabisha (?)
  • Rantakatu
  • Vuokraa auto
  • Viini suositus: !NaNay!

 

Ei niin nukaa:

  • Holiday World
  • Las Palmas

 

Ihanaa vuotta 2019!

 

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *