Anastasia Contour Cream Kit

img_2596.jpgimg_2603.jpg

 

Moikka taas pitkästä aikaa! 

Mulla on aina ¨kivasti¨ näitä taukoja blogin puolella, mutta minkäs sille mahtaa kun on jatkuvaa kiirettä. Tosiaan mä opiskelen parturi-kampajaksi ja käyn samalla töissä, jos ihmettelette kiirettäni. 😀

Mietin ensin, että voisin tehdä niitä joka kk suosikki postausta/videoo, mut jotenkin ajatukseni siihen ei lämmennyt. Mun on tosi hankala alkaa miettimään et mikä mulla on ollu tiettynä kuukautena suosikkina. Joten annoin asian olla. 

Mennäänpäs sitten aiheeseen… Tilasin viime viikolla Bangerheadilta Anastasian contour cream kit paletin (vaaleimman sävyn), joka on koostumukseltaan voidemainen, varjostukseen tarkoitettu. Mä oon kauan haaveillut tuosta paletista, mutta Suomesta sitä ei saanut mistään, tai sitten mä en löytänyt. 

Mulla löytyy tuosta se puuterimainenkin mutta, ihan alusta lähtien olin haaveillut voidemaisesta, ihan vaan sen takia et se olisi helpompi levittää.

Mä sitten testasin tuota ja tulin siihen tulokseen että, puuterimainen on paljon, paljon, paljon käytännöllisempi ja helpompi levittää! Eli olin ajatellut väärin. Ihan eri asia jos on aikaa ja haluaa tosi hyvän meikkipohjan, siihen tämä soveltuu mainiosti. Mutta, ajatelkaapa kun teillä on tosi kiire, ei tuolla saa yhtä hyvää jälkeä mitä puuterimaisella.

Loppupeleissä molemmat ovat yhtä hyviä ja ajavat asiansa. Tärkeää on että levittää huolellisesti ettei rajoja näy. Mun pitää testaa vielä muutaman kerran että osaan varmasti sanoa mielipiteeni. Tämä oli vain tämmöinen esittely postaus (ei arvostelu), vaikka tuossa vähän mielipiteeni ilmaisinkin). Teen vielä erikseen postauksen varjostuksesta/korostuksesta, jossa esittelen myös tuotteita mitä siihen voi käyttää.

Sen verran sanon vielä että, molempien kanssa saa olla varovaine koska molemmat ovat hyvin pigmenttisiä. Kannattaa aina levittää vähemään ja lisätä tarvittaessa. 🙂

 

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Mä olen enpinyt noiden kahden välillä, että kumman ostaisin. Alunperin ajattelin, että ehdottomasti voidemainen, mutta käytännöllisyys mietityttää. Ei sitä arkisamuisin ainakaan jaksaa käyttää, joten jäisikö vain spesiaali-iltoihin käyttöön, kun on aikaa tehdä huolellinen pohja 🙂 Jään odottamaan mielenkiinnolla mielipiteitäsi!

    1. Ymmärrän ja tosiasiahan on niin että, voidemaista ei hirveästi tule käytettyä arki elämässä. Eli kannattan puuterimaista, jos ajatellaan käytännöllisyyttä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *