Asahi – suomalaista terveysliikuntaa

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntamuoto. Neljä miestä, joista yksi on lääkäri, kehittivät sen 15 vuotta sitten Suomessa.

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään eritysvarusteita tarvita. Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Maarit Lintukorpi

Rauhallista ja lempeää, notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä lisäävää liikuntaa. Liikkeet tehdään seisten. Tule kokeilemaan Manttaalille, Forssantie 136, tiistaisin klo 12-13. Sopii kaikille meille!

Kuvat: Pauli Korvensyrjä

Maarit Lintukorpi on syntyperäinen tammelalainen, mökkeilee Portaassa ja asuu Lohjalla.

hyvinvointi terveys hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *