Ladataan...
Miami

Hei te rakkaat lukijat! 

Nyt on vihdoin niiden uutisten vuoro: tänään siirryn Lilystä uusille blogivesille!

Kun ystäväni Kirsikka pyysi minua kirjoittajaksi uudistuneeseen Musla blogiinsa, en empinyt. Varsinkaan, kun tiesin pääseväni yllä näkyvien ihanien ja charmanttien daamien seuraan!

Muslassa meitä on neljä ja jokaisella oma blogi. Itse tulen jatkamaan samoilla linjoilla kun täällä Lilyssä, ehkä himpun verran enemmän painottuen eettiseen ja vastuullisempaan elämiseen. Muslassa voi myös nauttia Kirsikan, eli Muslan maman, inspiroivista ajatuksista ja kauniista kuvista, Ennin innostavasta puuhastelusta ja yleistä marttailusta sekä Katrin ihanan energisestä treenaamista ja liikuntaa sisältävästä blogista. Jokaiselle jotakin. 

Lilyä ja teitä ihania, inspiroivia, tsemppaavia lukijoita tulee ikävä! Toivottavasti saan nauttia seurastanne vielä jatkossakin, Muslassa. Ja kiitos Lily tästä ajasta. Kiitos kun toivotitte aikoinaan avosylin tervetulleeksi tämän vastasyntyneen bloggarinpoikasen - ilman teidän tarjoamaanne lämminhenkistä yhteisöä en varmaan ikinä olisi uskaltanut julkaista raapustelemiani mietiskelyjä missään. 

Hyvä meno jatkuu tästä lähtien osoitteessa musla.fi. Minut tavoittaa suoraan täältä. Toivottavasti törmäillään!

Puss! X

Ladataan...

Ladataan...
Miami

Täällä tapahtuu kuulkaas pian jänniä asioita! Muutosten tuulet puhaltavat, joulun taikaa on ilmassa ja sen sellaista.

Olen hurjan innostunut ja tekisi kovasti mieli töräyttää uutiset ilmoille jo nyt, mutta pidän suuni supussa vielä ihan hetkisen - stay tuned! Kohta tapahtuu! 

Ladataan...

Ladataan...
Miami

Päätin tänään aloittaa joulunajan downshiftaamisen. Kun opiskelee ei ole koskaan viikonloppuja tai lomia - horisontissa siintää aina joku deadline. Aina olisi joku essee, jota voisi työstää. Ja kun yrittää viettää vapaapäivää, tuntee siitä syyllisyyttä. Tai ainakin minä, kympin tyttönä ja parantumattomana perfektionistina, tunnen. 

Nyt päätin, että ensi perjantaina alkaa joululomani. Annan pääni tuulettua ja palaan koulutöihin vasta tammikuussa. Perjantaihin saakka hoitelen koulutöitä (ja muita velvollisuuksia) leppoisammalla tahdilla. Verenmaku suussa ei enää maistu näin loppuvuodesta. 

Tänään aloitan myös Istanbulin matkani suunnittelemisen! Jos joku on käynnyt ja haluaa jakaa vinkkejä, esimerkiksi parhaista baklava kaupoista, otetaan niitä erittäin kiitollisena vastaan. 

Rauhallista sunnuntaita! Vain seitsemän (edit: kymmenen - en nähtävästi osaa laskea / odotan liian innokkaasti) päivää jouluun!

Kuvissa detaljeja ei-niin-jouluisesta joulukodistani. Sinisellä vadilla oleva kukkanen on peräisin joulukaktuksestani, joka tänä vuonna päätti antaa minulle vain yhden kukan, jonka se myös tiputti viikko ennen joulua. Tämä tarkoitta toivottavasti, että ensi vuonna kasvi kukkii ihan villisti, sillä rakastan noita eksoottisia ja detaljoituja pikku kukkasia. 

 

 

 

Ladataan...

Pages