Hyvästelyt ja uudet alut

musla.jpg

Hei te rakkaat lukijat! 

Nyt on vihdoin niiden uutisten vuoro: tänään siirryn Lilystä uusille blogivesille!

Kun ystäväni Kirsikka pyysi minua kirjoittajaksi uudistuneeseen Musla blogiinsa, en empinyt. Varsinkaan, kun tiesin pääseväni yllä näkyvien ihanien ja charmanttien daamien seuraan!

Muslassa meitä on neljä ja jokaisella oma blogi. Itse tulen jatkamaan samoilla linjoilla kun täällä Lilyssä, ehkä himpun verran enemmän painottuen eettiseen ja vastuullisempaan elämiseen. Muslassa voi myös nauttia Kirsikan, eli Muslan maman, inspiroivista ajatuksista ja kauniista kuvista, Ennin innostavasta puuhastelusta ja yleistä marttailusta sekä Katrin ihanan energisestä treenaamista ja liikuntaa sisältävästä blogista. Jokaiselle jotakin. 

Lilyä ja teitä ihania, inspiroivia, tsemppaavia lukijoita tulee ikävä! Toivottavasti saan nauttia seurastanne vielä jatkossakin, Muslassa. Ja kiitos Lily tästä ajasta. Kiitos kun toivotitte aikoinaan avosylin tervetulleeksi tämän vastasyntyneen bloggarinpoikasen – ilman teidän tarjoamaanne lämminhenkistä yhteisöä en varmaan ikinä olisi uskaltanut julkaista raapustelemiani mietiskelyjä missään. 

Hyvä meno jatkuu tästä lähtien osoitteessa musla.fi. Minut tavoittaa suoraan täältä. Toivottavasti törmäillään!

Puss! X

muoti trendit
Kommentit (5)
  1. Kiitos itsellesi Mia että löysit Lilyn bloggarinpoikasesi kodiksi <3 Ilo on ollut meidän puolellamme, ihastuneina ja ihaillen olemme seuranneet blogisi kehittymistä.

    Ja oikein paljon onnea uudelle alustalle! Mekin rakastamme Muslaa, uudet kuvionne kuulostavat tosi kiinnostavilta, aiomme jatkaa seuraamista! Toivottavasti törmäämme sinuun jatkossakin myös täällä Lilyssä aina välillä jossain kiinnostavassa kommenttikentässä 🙂

  2. Mahtavaa! Sun ja Kirsikan blogit ovat mun lempparit ja nyt löytyy vielä samasta paikasta. Onnea uudesta blogista! 🙂

    1. Jee, kiitos paljon! 🙂 x

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *