Blowin’ my mind: Mary Katranzou

_ARC0387.450x675.JPG

Muotiviikko spektaakkeli laskeutui Lontooseen, missä yksi suunnittelija suosikkini Mary Katranzou ehdottaa meille ihania, pitkiä printtimekkoja ensi syksyksi. Diggailin erityisesti liehuvia mekkoja yhdistettynä perusmalliseen takkiin, voisin hyvin nähdä itseni liihottamassa tuon näköisenä syyslehtien peittämiä katuja pitkin. Juhla- ja arkipukeutumisen yhdisteleminen kiehtoo juuri nyt. 

_ARC0437.450x675.JPG

_ARC0065.450x675.JPG

Lontoon muotiviikot ovat erityisen lähellä sydäntäni, sillä asuin kaupungissa joitan vuosia sitten ja tein näytöksiä parina fashiön weekkinä. Vaikka muotviikot ovat hiton stressaavia niin näin jälkeenpäin muistoni ovat nostalgian kultaamia ja muistelen sentimentaalisesti kaikkia castingejä, jonne hikisenä riensin, ja jotka aina sijaitsivat mahdollisimman kaukana toisistaan mahdollisimman vaikeasti löydettävillä alueilla kaupungin ulkopuolella.

Kerran kulmakarvani bleachattiin ja värjättiin todella huolimattomasti takaisin, vain kaksi kolmasosaa karvoista palasi alkuperäiseen asuunsa. Silloin taisin tirauttaa pari kyyneltä ja lohduttauduin porkkanakakulla. Muuten oli oikein mukavaa ja pidän Lontoon muotiviikkojen seuraamisesta koska pienetkin merkit ovat minulle castinglistaltani tuttuja ja muistan tavanneeni suurimman osan suunnittelijoista. Näytöksiä läpikäydessäni muistelen kuka antoi minulle liian pienet kengät, kenen backstagella tajoiltiin skumppaa ja kenen bäkkärillä menyllä oli vain sipsejä.  

Miss you London, mutta I can live without you fashion week! 

_ARC0125.450x675.JPG

Mary Katranzoun näytöksen tein kahdesti ja hän oli ihastuttavan lämmin persoona, joka ymmärsi printtien päälle. Esimerkkinä toimikoon ylläoleva hullu printti extravaganza, mahtavan yliampuvaa! Allaoleva asu taas on enemmän ”minun teekuppini” (brittiläisittäin ilmaistuna), ensimmäinen assosiaationi oli sexed up versio bysanttilaisen ortodoksipapin kaavusta. Hyviä viboja siis.

_ARC0037.450x675.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *