Denimiä, organzaa ja bye bye Helsinki

_UMB5815.450x675.JPG

Matkalaukku on nyt pakattu ja otin taas aivan liian paljon mukaan. Haluaisin olla henkilö, joka matkustelee kevyesti eikä haali mukaansa turhaa materiaa mutta jo aurinkovoidearsenaalini after-sun seerumeineen täyttää kokonaisen toalettilaukun. Laskelmieni mukaan matkaan pääsi neljä paria bikineitä mutta epäilen vahvasti, että myös viides pari saattoi livahtaa laukkuun. 

_UMB6117.450x675.JPG

Seuraava etappi on lentokenttä ja joskus huomenna laskeudun paradise island Mauritiukselle. Odotan innolla sitä kostean ja lämpimän ilman aaltoa, joka eteläisissä maissa osuu kasvoihin koneesta ulos astuttaessa.

_UMB5965.450x675.JPG

Lupaan lähettellä teille tänne aika ajoin pieniä lomapostikortteja, joten täyttä blogihiljaisuutta ei ole luvassa. Vain enemmän kuvia ja vähemmän sanoja.

Nyt jätän teidät pohtimaan Marques’Almeidan nerokasta ensi kevään mallistoa. Kaikki denimistä tehty (paitsi ehkä jotkut syntisen mukavat legginsi-farkut) on aikoja sitten karkoitettu vaatekaapistani, joten kyseistä materiaalia ei päätynyt matkalle mukaan, mutta jotenkin tämä mallisto tuntuu kutkuttavalta ensi kesän asuja ajatellen. Millenium viboja ja ugly beautiful estetiikkaa. Organza ja kokonaan denimistä koostetut outfitit olivat ainakin mielestäni todella hot vuosituhannen vaihteessa. Ja kuten tiedämme Britneytä ja Justiniakin kiehtoi koko-denim. 

_UMB6193.450x675.JPG

Ja ensimmäisen kuvan denim-farkut joista on leikattu yläosa pois! Katsoin juuri MTV:n Cribs jakson tyyliin vuodelta 2001, jossa Mariah Carey esittelee kämppäänsä ja hänellä oli kasoittain farkkuja ilman vyötärö-osuutta. Todella outo ilmiö, johtui ehkä siitä, että stringien vilauttelu oli näin helpompaa? (Tämäkin oli kiinnostava muoti-ilmiö). Opin muuten äskettäin, että Alexander McQueen oli syyllinen milleniumin ”juuri-ja-juuri-pepun-peittävät-farkut” buumiin keksiessään ”bumster” housut: 

Bumster.jpg

McQueenin mielestä bum cleavage oli kuulemma seksikästä. Mene ja tiedä. Nyt: Adios!

P.S. Kolmannen kuvan kengät! *droool*

Kuvat Style.com ja Bumster kuva täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *