Feeling the fringe

freja-beha-erichsen-vogue-uk-january-2014-5.jpg

Cass Birdin ihanat kuvat Freja Beha Erichsenistä jaksavat ihastuttaa vielä kuukausia julkaisustaan. Täydellinen valo, tunnelma ja stailaus. Tämä on edelleenkin mielestäni tämän vuoden paras editoriali.

Elämme kuvien ja mainosten keskellä ja verkkokalvoihimme tarttuu joka päivä läjittäin kuvamateriaalia. Suurin osa tuntuu minusta sieluttomalta ostoshysteriaa lietsovalta tusinatuotannolta.

Näissä kuvissa oli jotain muuta, ne vetivät puoleensa ja jäivät mieleeni. Juuri tällaiselta toivoisin, että ensi kesäni näyttäisi. Niin tunnelmaltaan kuin vaatetukseltaan.

Mutta oikea syy siihen, miksi postasin kuvat nyt, ovat kuitenkin Frejan hiukset. Täydellinen leikkaus ja täydellinen väri! Major hair envy!

Alan joka kevät himoita kesäotsista, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Otsishimo hiipii salakavaasti ajatuksiini ensimmäisten krookusten puskiessa maasta, vaikka joka kerta kun olen kasvattamassa otsatukkaani pois vannon itselleni, etten enää ikinä anna kesäisten himojeni pehmentää aivojani.

Olen kuitenkin taas hautonut asiaa mielessäni, ja olen nyt 70% varmasti päättänyt leikata otsatukan kesäksi. Pelkään pahoin, että prosentti nousee, jos altistun liian monille viehkeille pariisilaisille otsiksille matkallani. 

Blogini viettää nyt myös pientä pääsiäislomaa. Palaan kuvioihin Pariisin tuliaisten kera ensi viikolla, au revoir siihen saakka!

freja-beha-erichsen-vogue-uk-january-2014-6.jpg

freja-beha-erichsen-vogue-uk-january-2014-2.jpg

Vogue UK, tammikuu 2014. Valokuvaaja Cass Bird, stylisti Francesca Burns. 

Kuvat: The Fashionography

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *