Friday inspiration

Nina2.jpg

Tässä uusi idolini, milanolainen galleristi ja designkauppias Nina Yashar. Kypsemmällä iällä suunnittelen olevani yhtä eksentrinen pukeutuja ja ennakkoluuloton sisustaja kuin Nina. Ehkä alan eläkepäivilläni pyörittämään galleriaakin.

Ninan pukeutuu usein päästä varpaisiin Pradaan, sillä Miuccia on hänen kaverinsa, ja hänen miehensä tekee töitä Pradalle. Lucky lady. Väittäisin Ninan olevan täydellinen esimerkki Miuccian visioimasta Prada-naisesta; hän on älykäs, esteetikko, ennakkoluuloton, eikä pelkää ”rumia” elementtejä sisustuksessa tai vaatetuksessaan. 

Tästä inspiroituneena pukeudun tänä viikonloppuna johonkin muuhun kuin mustaan. Vaikka musta tulee aina olemaan sydäntäni lähimpänä oleva väri, on välillä virkistävää kurkistaa laatikon ulkopuolelle. Mutta kyllä Yohji Yamamoto tiesi mistä puhui ylistäessään mustaa: 

”Black is modest and arrogant at the same time. Black is lazy and easy – but mysterious. But above all black says this: I don’t bother you – don’t bother me.” 

Pierre-August Renoirillekin tuli lopulta selväksi, mikä väri piiskaa muut:

”I’ve been 40 years discovering that the queen of all colours was black.”

Lisää oodeja mustalle voitte lukea täältä.  Ninasta taas voitte lueskella lisää täältä. Värikäs tai musta, toivottavasti viikonloppunne on nautinnollinen!

arar-nina-yashar-house-tour-v.jpg

nina-web.jpg

nina3.jpg

nina4.jpg

nina5.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *