In between seasons #1

taidehalli2.jpg

taidehalli.jpg

Kesän jälkeen lempparivuodenaikani ovat alkusyksy ja melkein jo kesäksi vaihtunut kevät. Silloin saa kietoutua neuleisiin ja olla paljain jaloin samaan aikaan.

Nämä sesongit ovat Suomessa harvinaista herkkua ja loppuvat aina aivan liian pian. Juuri nyt elämme kuitenkin tätä paljaiden raajojen luvattua aikaa, joten siitä kannattaa ottaa kaikki ilot irti. Housut pois, sanon minä!

Noin viikko sitten kävin katselemassa Hilma af Klintin esoteeristä taidetta ylläolevassa housuttomassa asussa. Back to school oli ajankohtainen aihe, joten asuunkin hiipi hieman koulutyttömäisyyttä. Harrastan erittäin harvoin sukat-ja-herrainkengät yhdistelmää, mutta tänä syksynä se kiinnostaa. 

Sain myös äsken vinkin eräältä neidiltä, jonka rohkeita, näennäisesti paljaita sääriä ihastelin, että ”sukkahousutonta” sesonkia voi jatkaa ostamalla ohuen ohuet ihonväriset sukkahousut. Paljastuikin, että hänkään ei ollut liikkeellä ilman hieman lämpöä tarjoilevaa nylonkerrosta. Fooled me. Niin yksinkertaista, miksi en itse hoksannut tätä niksiä?  

Asusta – yllättävää viimaa vastaan suojasi Acnen huivi. Samujin Bellini hame on tarpeeksi pitkä ja raskas, jotta tuulenpuuskien iskiessä ei tarvitse pelätä vilauttelevansa muutakin kuin sääriä. Ja näihin aikoihin mukana kulkee tietty aina leopardikuosinen sateenvarjo! Jossain vaiheessa elämääni satsaan tukevaa tekoa olevaan ”oikeaan” sateenvarjoon. Lontoosta löytyy sateenvarjoihin erikoistunut liike James Smith & Sons, jossa myydään erittäin kauniita käsintehtyjä varjoja. Sieltä haen joskus omani, sitten kun olen varma, että en ikinä hukkaa sitä.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *