Last vacay pics

Saarenmaa3.jpg

Tässä viimeinen Saarenmaa kuvakimara, eli mökin pihalla haahuilua vanha kunnon kaftaani yllä, kylänraitilla tallustelua Weekdayn mekossa ja iltainen pyöräilyretki naapurin hevosia tervehtimään. Pyörän korissa oli tietenkin porkkanoita tulijaisiksi.

Nyt on aika siirtyä menneisyydestä ja lomapukeutumisesta nykyhetkeen ja suunnitella Flow-asuja. Elämäni on niin mukavaa juuri nyt, että suurin haasteeni tällä hetkellä on täydellisen festivaaliasustuksen kokoaminen. Olen viime aikoina ratkonut mm. seuraavia ongelmia:

– Miten käyttää layereita viisaasti, jotta asu olisi vilpoisa trooppisessa keskipäivän ilmastossa, mutta auringon laskettua ei jäätyisi? Ja miten kuljettaa layerivarastoa päivällä smoothisti, ilman että koko ajan tökkii kanssakuuntelijoita toppavarustuksillaan?

– Mitkä kengät olisivat mukavat (olin kerran Flowssa buutseissa, joissa oli hieman korkoa, ja ne aiheuttivat sen verran kärsimystä, että jouduin kulkemaan paljain jaloin kotiin), mutta kuitenkin hyvännäköiset? Voiko käyttää sandaaleja, vai onko vaaraa, että joku innokas vieressähyppelijä murskaa varpaani? (Tuo mummeli-kommentti särki juuri tehokkaasti illuusion siitä, että olisin parkkiintunut festarikävijä.) 

-Miten saan sullottua asuun hurjasti paljetteja ja näyttää samalla chic:iltä? 

So many problems to solve, such a hard life. 

Näytän pian, mihin lopputuloksiin päädyin. So long.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *